June 5Jun 5 Sinoc Stereolab, pred pariskom publikom, na neki nacin domacom. Imao sam uvek cudan odnos sa njima, jer su mi se pojedinacne pesme jako dopadale, ali mi je i uvek bilo tesko da odjednom slusam vise od 3-4 pesme u nizu. Ali sinoc uzivo uopste nisam imao takav utisak, naprotiv, bilo je sjajno. A Laetitia kida sa svojih 57 godina, njen talenat i posvecenost muzici naprosto upadaju u oci kad je na bini. Moze da se doima pomalo distancirano, ali zapravo vise deluje stidljivo, cak i na svom maternjem francuskom. Skoro ponizno se na kraju poklonila publici, a onda je posle toga i sa bine ljudima potpisivala ploce.
June 5Jun 5 Isti slučaj i kod mene vezano za Stereolab. I sa novog albuma par dobrih pesmica, a ostatak se nisam ni potrudio da preslušam. Šuška se da će i kod mene, mada nema ništa zvanično. A kunu se neki ljudi da ih treba čuti live.
June 6Jun 6 sad dosao sa koi koi.to je to sto treba da bude, strast i budi te iz umora i briga. ( pre toga bio i na nena belana, jebem li ga, volim ga, sta cu crni kukavac)
June 7Jun 7 18 hours ago, Lo Zingaro said:Da prijavim da u cetvrtak idem u Firencu na Guns'n'roses.Firenze Rocks? Ides sva tri dana ili samo na GnR?
June 7Jun 7 2 hours ago, goofs said:Firenze Rocks? Ides sva tri dana ili samo na GnR?Da, samo na Ganse
June 7Jun 7 On 2. 6. 2025. at 14:33, msv said:NedeljnikIrci i Srbi, ekipa s periferije Evrope: Fontaines D.C. su...Pred gostovanje čuvenog irskog benda u Beogradu, Tom Coll, bubnjar ove grupe, ispričao je u ekskluzivnom razgovoru šta povezuje Irce i Srbe, zašto mladi Irci odlaze iz Dablina dok mladi iz celog sv...Šta ih spaja, dranje po ušima publike sa cenama karata? Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, ovi su oborili cene ulaznica, bila je najjeftijija karta 5800, sad je 4900.Još su oni balavci i nedokazani za te cene.Da pljunem u dlan, ispružim ruku, kažem 2500 i imamo dil da se vidimo na koncertu 😁Lepo je to otići, videti... ali nekako te njihove cene su više za hardkor fanove, a ne za ljude koji bi probali pa da vide da li im se sviđa. A nešto mi ne izgleda da imaju toliko harkdkor fanova ovde, cene su im sad kad su pale kao i za Morisija čija je baza daleko veća.
June 7Jun 7 Popular Post 2 minutes ago, Hele said: A nešto mi ne izgleda da imaju toliko harkdkor fanova ovde, cene su im sad kad su pale kao i za Morisija čija je baza daleko veća.Meni deluje da su beogradski Rusi dosta uvecali fanbase aktuelnih muzickih imena.
June 7Jun 7 Jeste, jeste, ali ne pratim sad baš to toliko, kad me nešto zanima kupim odmah kartu, ali baš ovde na ovoj temi ima moj post da je najjeftinija karta bila 5800, a sad je 4900. Ne znam koliko je to normalno, cenim da uglavnom ide obrnuto ako se menjaju.Rusi jesu uvećali, posebno su mi fascinantni kad ih vidim da šetaju pored ograde na kojoj su plakati sa najavljenim koncertima i to pažljivo proučavaju.
June 7Jun 7 2 hours ago, Lo Zingaro said:Da, samo na GanseJa sam bio 2018, bila baš ludačka postava, Gansi, Mejdeni, Fufajtersi i još gomila bendova. Gotivan je to festival, a Firenca lep grad, pa je super za spojiti.
June 7Jun 7 etnomuzikolog, osnivač DD synthesis i mnogo drugih projekata, dragan dautovski sa sinom ratkom i osamstopetsto instrumenata, na OFF festuu ovom nastupu, muzika me jako podsećala na pominjanu lola v stain <3prostor: ex MNT, sada narodna opera i balet (NOB :D)Spoiler
June 7Jun 7 Predpostavljam da je Dautovski bio cista uzivancija. Covek je sjajan u tome sto radi. Šteta što se razišao sa Syntesis.