Jump to content

koncerti

Featured Replies

13 hours ago, klimt said:

24.05.2025

Isto veče, na Moto skupu, Riblja čorba.

Jel to neki tribjut, ili Džindžer i Vicko nastavljaju s nekim indijancima?

• Replies 9.7k
  • Views 847k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

1 hour ago, papapavle said:

Jel to neki tribjut, ili Džindžer i Vicko nastavljaju s nekim indijancima?

Kaže mi drugar da to jeste ostatak The Čorbe, plus peva lik koji je Bori pevao prateće vokale. Izgleda da prvi put nastupaju u ovoj varijanti.

Malo sam proširio "prikaz" koncerta od sinoć:

Kulturni centar Šabac

24.05.2025.

Lu (Ša) + Proto tip (Bg)

Lu odlični kao uvek, Proto tip ok.

Kod Šapčana se oseća sigurnost i rutina (u pozitivnom smislu), u stepenu koji ranije nije bio prisutan. Očigledno su sazreli kao bend. To se moglo naslutiti i na prošlogodišnjem nastupu na Exitu.

Proto tip su imali dodatnu podršku u vidu tromboniste na nekoliko pesama (npr "Želje"). Pomenuli su da ih za Šabac vezuje i druženje sa Slonzima, sa kojima su često svirali na svojim prvim nastupima. Ljubazno su odbili pozive na bis ("Da se ne ponavljamo").

Oba benda imaju istog izdavača (Pop Depresija/Kišobran).

Publika mlada, solidna posećenost, za divno čudo znaju se pesme. Koncert praktično nije imao nikakvu reklamu. Nije bilo ni plakata na ulazu. Isto veče, na Moto skupu, Riblja čorba.

Pažljivo dizajnirane kartonske ulaznice bile su 500 dinara na ulazu, 400 u pretprodaji.

Od merča, majice i ploča Proto tipa. Žalosno je što od Lua nije bilo ništa. Imaju odličan debi album objavljen nažalost samo u digitalnom formatu.

Ne pamtim da sam u Šapcu čuo ovako dobar muzički izbor pre koncerta i između izvođača: Tim Buckley, The Fall, James Brown...

Edited by klimt

niko da se osvrne kako su nas pokorili the mystery lights pre nedelju dana?

radujem se celoj sezoni, biće svega