Jump to content

koncerti

Featured Replies

19 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

sada sam na njihovom sajtu https://nouvellevaguemusic.com/

pronasao kako im izgleda turneja...i to je ludilo (i zezanje).

Na nekim koncertima imaju i predgrupu a trenutno (barem u najavama) stoji da tandem cine Phoebe Killdeer i Mélanie Pain

ali zato za koncert u Domu Omladine nema imena pevacica a napr. za koncert u Turskoj koji dan kasnije, samo jedna pevacica nastupa :)

NovV.jpg

John Legend 9. juna u Beogradu

na vodi

Ziv je Honeycomb, i u 2025 su spojili Soulfly i Enter Shikari.D

Rusi su mi jedino objasnjenje zasto neke koncerte guraju u Hangar.

U junu cini mi se od rocka/metala samo Exodus, a jul cini mi se 9 koncerta.

Gansi, Bili, Morisi, Soulfly, WASP, Static X, Life of Agony, Sisters i Satriani-Vaj. Moguce da sam nesto propustio, cetiri dogadjaja je Hengtajm. Meni je tu jedino zanimljivo da imamo publiku u tom broju gde nastupaju za Static X i Life of Agony.

Nije jul, ali Gardijani krajem avgusta wub

2 hours ago, Ricma said:

U junu cini mi se od rocka/metala samo Exodus

Thantifaxath 12. juna

Incantation 14. juna

U julu ima i Oranssi Pazuzu u Novom Sadu.

Poslušajte na YT kako zvuče The Sisters of Mercy da ne bi bilo na šta sam puko 5000.

1 hour ago, napadaj said:

Thantifaxath 12. juna

Incantation 14. juna

U julu ima i Oranssi Pazuzu u Novom Sadu.

Zaboravio i na Pazuzu i na Incantation, video sam obe objave ali ne plivam ni ja, a ni moja okolina, u tim zanrovima.

47 minutes ago, Malkmus said:

Poslušajte na YT kako zvuče The Sisters of Mercy da ne bi bilo na šta sam puko 5000.

Pustio njihov nastup iz LA prosle godine, zvuce ok za tu fazu karijere. Kada bih birao izmedju da li da ih cujem barem jednom uzivo iako su bas daleko od prajma ili da ih ne cujem uopste, izabrao bih ovo prvo. Da su malo bolji, u najboljem slucaju bi neke godine svratili do Budimpeste, inace nista blize od Beca.

Treba videti Oranssi i Thantifaxath.

Ja sam gledao Sisterse na Ušću 2012, onaj Belgrade Calling festival, svirali su pre Faith No Morea. Meni bilo top, mada nisu tada zvučali baš dobro, i pratila ih je priča u tom periodu da su krš uživo, ali su se navodno popravili pre nekih 5-10 godina.

4 hours ago, Malkmus said:

Bas tako. Mislio da ih odgledam ovde u Germaniji, otisao na par foruma da procitam utiske sa predhodnih koncerata, ispljuvase ih nemci, nisam ocekivao toliko zestoke kritike. Proverio YT i stvarno bleda senka, no opet zavisi ko sta ocekuje. Ako je poenta da se samo overe uzivo, ok. Sve ostalo, zali Boze para.
Pre dva dana bio na koncertu Bohren und der club of gore i jedva sam izdrzao sat vremena koliko je dosadno. Sa druge strane ima fanova koji su uzivali.

nisam neki fan scorpionsa ali sam kao klinac voleo te njhove najvece hitove pa sam pretprosle godine otisao na njihov koncert u areni. posto sam klausa majnea uvek slusao i gledao sa trake bilo mi je sokantno da ga vidim i cujem uzivo. cak mi ga je bilo zao jer zaista mu mesto vise nije na sceni, apsolutno nista nije bio u stanju da otpeva. al ajde, pevala je publika te najvece hitove i postignut je taj neki emocionalni efekat, pa na kraju nije bilo ni bitno kako klaus to izvodi. kad su ti matori bendovi u pitanju kapiram da je emocija jedino bitna, posto oni svakako ne mogu da izvuku ono sto smo mi slusali decenijama sa nosaca zvuka.

Edited by Nikodije

2 hours ago, wayfaring stranger said:

Ako je poenta da se samo overe uzivo, ok.

To je kod mene slučaj. Gledao Mission i Cult, pa mi trebaju i Sistersi za triling. Al nema šanse zbog obaveza.

Isto gledao Portishead i Massive Attack, pa mi fali Tricky, imao kartu al korona i otkazaše.

1 hour ago, Nikodije said:

nisam neki fan scorpionsa ali sam kao klinac voleo te njhove najvece hitove pa sam pretprosle godine otisao na njihov koncert u areni. posto sam klausa majnea uvek slusao i gledao sa trake bilo mi je sokantno da ga vidim i cujem uzivo. cak mi ga je bilo zao jer zaista mu mesto vise nije na sceni, apsolutno nista nije bio u stanju da otpeva. al ajde, pevala je publika te najvece hitove i postignut je taj neki emocionalni efekat, pa na kraju nije bilo ni bitno kako klaus to izvodi. kad su ti matori bendovi u pitanju kapiram da je emocija jedino bitna, posto oni svakako ne mogu da izvuku ono sto smo mi slusali decenijama sa nosaca zvuka.

Scorpionsi su užasni već godinama, pretpostavljam da ih na slavno ime i nešto jeftiniji booking fee još uvek razvoze po svetu. Muzički je to sve super, ali video si ga na šta liči, baba-tetka na pozornici, nije u stanju da peva išta brže od Wind of Change. I mislim da je to neminovno sa pevačima tvrde muzike preko 60, 65 je neka granica.

Poštujem doduše što nisu pristali da pređu na plejbek.

robert plant ne jebe godine

3 minutes ago, bradilko said:

robert plant ne jebe godine

Plant pametnije radi. Sve peva nize, aranzmani su mu drugaciji, prilagodjeni njegovim godinama, tako da se dobro drzi.