Friday at 10:063 days Zu sinoć pregazili u Nürnbergu. 55min svirke plus 20min bisa. Ko voli, ne propustiti u Beogradu. Bubnjar svira i u Traum koji su 1.3. svirali u Elektropioniru.
Yesterday at 15:511 day Haha, lol...ZA KONCERT Marka Perkovića Thompsona na zagrebačkom Hipodromu prodane su 281.774 ulaznice, čime je službeno postao najveći koncert s prodanim ulaznicama na svijetu, u povijesti. "Ovaj nevjerojatan uspjeh na svjetskoj razini postaje još fascinantniji kad uzmemo u obzir da se koncert rasprodao u manje od 24 sata, a da je skoro polovica svih ulaznica prodana u manje od 6 sati", poručili su s platforme Entrio.
Yesterday at 15:531 day Bas nedavno se hvalim jednom prijatelju da niti znam ijednu Thompsonovu pesmu, niti znam kako covek izgleda. Mozda je vreme da proguglam...
Yesterday at 16:081 day 14 minutes ago, kyrre said:Bas nedavno se hvalim jednom prijatelju da niti znam ijednu Thompsonovu pesmu, niti znam kako covek izgleda.Mozda je vreme da proguglam...proguglaj pa napiši dok traje bagsov happy hour, fale ti 2 posta