March 28Mar 28 Zu sinoć pregazili u Nürnbergu. 55min svirke plus 20min bisa. Ko voli, ne propustiti u Beogradu. Bubnjar svira i u Traum koji su 1.3. svirali u Elektropioniru.
March 30Mar 30 Haha, lol...ZA KONCERT Marka Perkovića Thompsona na zagrebačkom Hipodromu prodane su 281.774 ulaznice, čime je službeno postao najveći koncert s prodanim ulaznicama na svijetu, u povijesti. "Ovaj nevjerojatan uspjeh na svjetskoj razini postaje još fascinantniji kad uzmemo u obzir da se koncert rasprodao u manje od 24 sata, a da je skoro polovica svih ulaznica prodana u manje od 6 sati", poručili su s platforme Entrio.
March 30Mar 30 Bas nedavno se hvalim jednom prijatelju da niti znam ijednu Thompsonovu pesmu, niti znam kako covek izgleda. Mozda je vreme da proguglam...
March 30Mar 30 14 minutes ago, kyrre said:Bas nedavno se hvalim jednom prijatelju da niti znam ijednu Thompsonovu pesmu, niti znam kako covek izgleda.Mozda je vreme da proguglam...proguglaj pa napiši dok traje bagsov happy hour, fale ti 2 posta
April 1Apr 1 Thompson bi da zakupi drugi dan na Hipodromu, za koji se nezvanično pregovara i sa Stonsima
April 1Apr 1 On 30. 3. 2025. at 17:53, kyrre said:Bas nedavno se hvalim jednom prijatelju da niti znam ijednu Thompsonovu pesmu, niti znam kako covek izgleda.Mozda je vreme da proguglam...Mislim da se neznanjem nikad ne treba hvaliti
April 1Apr 1 1 hour ago, msv said:Thompson bi da zakupi drugi dan na Hipodromu, za koji se nezvanično pregovara i sa StonsimaZar ovo govedo nije na Hipodromu ove godine? Stonsi su otkazali 2025. tour.
April 1Apr 1 JEBI GA.pre neki dan kod ćere, došla joj rođaka u goste, našli se tamo. žena reče da je došla zbog koncerta. pitam kakvog, koga. ćera: "znaš,pevačica, bila je u "Nightwish". Tarja?, pitam. "Aha", "uf, morate da me obaveštavate o takvim stvarima."danas na ulici videh plakate.
April 1Apr 1 4 hours ago, Ian Mancunian said:Zar ovo govedo nije na Hipodromu ove godine? Stonsi su otkazali 2025. tour.Muzika hr okačila za 1. april
April 2Apr 2 17 hours ago, wayfaring stranger said:pre osam godina.Već toliko?!Samo mi je žao što ih nisam i sutradan gledao u NS-u.
April 2Apr 2 22 hours ago, đorđe geprat said:JEBI GA.pre neki dan kod ćere, došla joj rođaka u goste, našli se tamo. žena reče da je došla zbog koncerta. pitam kakvog, koga. ćera: "znaš,pevačica, bila je u "Nightwish".Tarja?, pitam."Aha","uf, morate da me obaveštavate o takvim stvarima."danas na ulici videh plakate.Evo geparde, ako si propustio.
April 2Apr 2 Dobro, Nightfish je baš onaj tra la la metal...a evo nečeg za prave sektaše, u Elektropioniru: