March 17Mar 17 22 minutes ago, ultra plasticni said: ja htedoh da pitam sta je to gustafsonov best of Sve! Valjda Edited March 17Mar 17 by Ras
March 17Mar 17 1 hour ago, Ras said: Ukoliko govoriš o Testamentu, ne slažem se, odličan album! Bas o tome. Ogoljen, meni ne lezi.
March 17Mar 17 1 hour ago, ultra plasticni said: ja htedoh da pitam sta je to gustafsonov best of Kada bi svirao best of, trajalo bi duže od studentskih protesta. Hteo sam da kažem kako je bila velika razlika u kvalitetu materijala koji nije pripadao novom albumu i noviteta. Mogao je bolje da izbalansira ili da odsvira prvo noviji materijal ili da bolje uklopi. Baš je iritirao rasporedom pesama. Kada postigne odredjenu atmosferu, hladan tuš. Ti se uhvatio za dve reči i vozaj. Hajde, uzivaj. Edit: U stilu Ferusa Mustafova, promenio je nekoliko instrumenata, flautu, par saksofona i nesto sto je sjajno zvučalo ali se nije videlo šta je u pitanju posto je instrument jako mali i kada ga uzme u ruku izlazi samo zvuk koji podseca na neku mikro usnu harmoniku. Edited March 17Mar 17 by wayfaring stranger
March 17Mar 17 opusteno, nisam mislio nista lose, samo mi je delovalo simpaticno kako je napisano, znajuci da i ti znas da tako nesto ne postoji, otud smajli koji se smeje edit: to malo moze da bude fluteophone Edited March 17Mar 17 by ultra plasticni
March 18Mar 18 juce sam bio na pravoslavnim keltima, jos jednom se potvrdilo da se najbolje provedem onda kada u dobrom drustvu odem na nesto sto inace ne slusam. iskakao, popio tri piva, vikao pumpaj sa ljudima posle svake pesme, jedno uspesno vece da se skrenu misli sa stresne svakodnevice. svaka cast aci seltiku, izgleda isto celog zivota, kao drakula.
March 18Mar 18 42 minutes ago, Nikodije said: svaka cast aci seltiku, izgleda isto celog zivota, kao drakula. Onda ga ne znaš pre no se proslavio, bio je debeo u mladosti.
March 18Mar 18 1 hour ago, Nikodije said: juce sam bio na pravoslavnim keltima, jos jednom se potvrdilo da se najbolje provedem onda kada u dobrom drustvu odem na nesto sto inace ne slusam. iskakao, popio tri piva, vikao pumpaj sa ljudima posle svake pesme, jedno uspesno vece da se skrenu misli sa stresne svakodnevice. svaka cast aci seltiku, izgleda isto celog zivota, kao drakula. I posle ja pišem Viniju da je prso ko Darvin Nunjez
March 19Mar 19 17 hours ago, Nikodije said: juce sam bio na pravoslavnim keltima, jos jednom se potvrdilo da se najbolje provedem onda kada u dobrom drustvu odem na nesto sto inace ne slusam. iskakao, popio tri piva, vikao pumpaj sa ljudima posle svake pesme, jedno uspesno vece da se skrenu misli sa stresne svakodnevice. svaka cast aci seltiku, izgleda isto celog zivota, kao drakula. Slicno, bas super bilo. Aca Seltik i ekipa pokidali
March 19Mar 19 3 minutes ago, mozzer said: Slicno, bas super bilo. Aca Seltik i ekipa pokidali Bilo jako kad su mu vikali "Aco Srbine" Aca Irac propo Btw svaka čast nekolicini posvećenih fanova koji su po onoj zimi došli u kiltovima
Monday at 10:551 day Gledao Autopark u subotu u Dorćol placu. Posle duge pauze su se ponovo okupili, super smo se proveli sa prijateljima usput sreli gomilu poznatih lica, ovo proleće baš počinje da obećava.