Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Ras said:

Zašto si samo muške slikao?

Moj telefon je izgleda kao Pavićev Hazarski rečnik, muški primerak. Bilo je i žena u publici, odgovorno tvrdim 😎

• +1 1
Posted

spacer.png

Vece pre akustične večnosti je bio koncert grupe Traum. Odlični italijani, šteta što je koncert trajao samo sat vremena. Nas i rusa manje od 100 u publici, njih je bilo vise. Kada Steva bude dolazio sa Dream Syndicate ili sa bendom ok, ali solo drombuljanje, neka hvala. Rasprodaja stare slave, makar samo u Bgu koncert bio spektakl. Ono što sam video na YT sa ove turneje je slabo. Set lista odlicna, sa bendom bi stvarno bio spektakl.

Posted
26 minutes ago, wayfaring stranger said:

Kada Steva bude dolazio sa Dream Syndicate ili sa bendom ok, ali solo drombuljanje, neka hvala. Rasprodaja stare slave, makar samo u Bgu koncert bio spektakl. Ono što sam video na YT sa ove turneje je slabo. Set lista odlicna, sa bendom bi stvarno bio spektakl.

Očekivao sam da će svirati poslednji album, a ne best of, ali svejedno je bilo super!

Činjenica je da najvećem broju sinoć izvedenih pesama u setu SW nedostaje bend. Za razliku, pesme koje izvodi Chris Cacavas odlično funkcionišu u solo izvedbi.

Sam SW osvrnuo se na svoja relativno brojna gostovanja ovde ali bez DS i rekao da će se potruditi da se to promeni. Iskreno, jedva čekam! I to ne zbog starih pesama, već zbog onoga što se moglo čuti na poslednjim DS albumima, gde je bend često znao da "pesme" odvuče u slobodniju sviračku formu, stvarajući psihodelični halucinogeni efekat.

I još jedna zanimljivost, koju smo sinoć diskutovali, kako SW (njegove reči iz najave za Sunday Morning) u vreme kada se već bavio sviranjem (bio u svom prvom bendu sa Kendrom Smith) još uvek nije bio upoznat sa muzikom VU (da, znao je za bend). To se dešava više od 10 godina po objavljivanju prvih VU albuma.

• +1 2