bradilko Posted Thursday at 09:45 Posted Thursday at 09:45 osmog jula morrissey a devetog billy idol? dan za danom? na kalemegdanu?
msv Posted Thursday at 09:52 Posted Thursday at 09:52 (edited) Da, ista bina dole u Donjem gradu Nema kompleta karata Edited Thursday at 09:54 by msv 1
bradilko Posted Thursday at 10:09 Posted Thursday at 10:09 (edited) sad kupio za bilija. a za morisija nesto ne moze. da odgledam jos jedared. da li ce mu svirati steve stevens? Edited Thursday at 10:10 by bradilko
Hele Posted Friday at 09:34 Posted Friday at 09:34 I Fontaines D.C. i Massive Attack su dan za danom. Prestonica, glavni grad, Kragujevac, Beograd! Fontaines D.C. su 5800, a ceo festivalski dan u Kragujevcu je 3000 pa se rešenje šta je bolje negde samo nameće. Za razliku u ceni karte, 4 osobe na primer mogu da plate prevoz do KG i stan na dan tamo. Dakle, imaju jedan lep izlet i plus ceo festivalski dan i više izvođača, a i ovaj glavni izvođač je realno bolji od onoga što BG nudi.
*edited by mod Posted Friday at 10:23 Posted Friday at 10:23 44 minutes ago, Hele said: I Fontaines D.C. i Massive Attack su dan za danom. Prestonica, glavni grad, Kragujevac, Beograd! Fontaines D.C. su 5800, a ceo festivalski dan u Kragujevcu je 3000 pa se rešenje šta je bolje negde samo nameće. Za razliku u ceni karte, 4 osobe na primer mogu da plate prevoz do KG i stan na dan tamo. Dakle, imaju jedan lep izlet i plus ceo festivalski dan i više izvođača, a i ovaj glavni izvođač je realno bolji od onoga što BG nudi. Ako bude kao prošle godine, u najboljem slučaju ima da u isti festivalski dan stave Massive Attack, Voyage, Legende, Marka Nastića, Lepu Brenu i ko već pobedi na izboru za predstavnika Evrovizije. U najgorem slučaju ima da odrade isto što i za 1975s i Gogol Bordello tj da sačekaju da svi nakupuju karte zbog njih i onda pred početak najave da ipak ne dolaze.
Hele Posted Friday at 10:52 Posted Friday at 10:52 28 minutes ago, *edited by mod said: Ako bude kao prošle godine, u najboljem slučaju ima da u isti festivalski dan stave Massive Attack, Voyage, Legende, Marka Nastića, Lepu Brenu i ko već pobedi na izboru za predstavnika Evrovizije. Uh, top 😂
Pixie Posted Friday at 15:33 Posted Friday at 15:33 Nemam ništa da najavim, ali upravo videh fotografiju, koju sam dobila od drugarice sa kojom sam bila zajedno na koncertu Blixe Bargelda sa Teho Teardom. Prošli su me žmarci i pomislila sam kako je taj čovek (Blixa) još uvek jedna beskrajna kreativnost. Na koncert u decembru prošle godine sam u stvari pre svega otišla jer za koncert Einstürzende Neubauten u septembru nisam uspela da dobijem karte, tako da je to bila utešna zabava. Drugi kalibar, ali zaista sam uživala u njihovoj razmeni. Možda jer i meni prija taj miran život, sve dok je tu. Ako neko bude nekad u prilici - preporuka. 2 1
wayfaring stranger Posted Friday at 19:01 Posted Friday at 19:01 9 hours ago, Hele said: I Fontaines D.C. i Massive Attack su dan za danom. Prestonica, glavni grad, Kragujevac, Beograd! Mogu li neki datumi ili link gde se moze videti kada ko svira? Cisto za nas koji ne znamo.
Malkmus Posted Friday at 21:59 Posted Friday at 21:59 Fontaines D.C., Luka Beograd, 25. jun https://tickets.efinity.rs/map/fontaines_31372 Massive Attack 26. jun, Kragujevac https://arsenalfest.rs/2025/02/12/senzacija-massive-attack-na-arsenal-festu-2025/ 2 1
Ian Mancunian Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 20. 2. 2025. at 10:52, msv said: Da, ista bina dole u Donjem gradu Nema kompleta karata Kuriozitet jeste da su Bili i Stiven Patrik svirali na istom Exitu, 2006. Drugi bio i 2014. u BG, u Bel Expo Centru.
Recommended Posts