Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, wayfaring stranger said:

Ko je bio/bili/behu predgrupa?

Gosti Obojenog programa 27.12. biće grupa Antarktik, koja, uprkos imenu, svira tople, sanjive instrumentale umotane u zavodljive melodije i hipnotičke ritmove. Muzički duo iz Beograda koji čine Ilija Duni, poznat iz grupa Petrol, Ti i Zenit Nadir, i Ivan Đorđević, stvara eklektične, eksperimentalne i opčinjavajuće mini simfonije. Njihova muzika često nosi atmosferu dugih zvezdanih noći snežnog severa, posmatranih iz topline udobne drvene kolibe.

• Wub 1
  • Haha 3
Posted
8 hours ago, slepa živana said:

i on i onaj drugi su roboti

Spoiler

Sve ti je to Supernaut 

• Haha 2
Posted
7 hours ago, vladavsnarod said:

Hide contents

Sve ti je to Supernaut 

Nemoj tako po Djiletu. Supernaut je oduvek bio svesna kopija Suicide-a i na momente je to zvučalo fenomenalno, a i zabavno.

Čim sam video ime Ilija Duni, razumeo sam u potpunosti bol posmatrača. Ti je nešto najdostadnije i najzamornije na ovim prostorima. Ako se pre konzumacije odgleda i neki od njegovih intervjua koji bi trebalo da posluži kao pojačivač uživanja, eto spektakla kome ste prisustvovali. Da se razumemo, ne znam čoveka lično, samim tim nemam ništa protiv njega, ali od prvog momenta kada sam video-čuo-pokušao da doživim, bilo mi je preiritantno.

• +1 1
Posted

Sinoć na Mizaru prepuno i zagušljivo, dečko koji je bio blizu mene pao u nesvest. Purnjatorima dušegupka ne smeta da purnjaju jednu za drugom. Izlazak napolje bio je najbolji deo koncerta.

Posted

jel su svirali Passover over od Anastasije?

Posted
On 28.12.2024. at 3:28, slepa živana said:

jel imao svesku?

pomešala si, to je ledej

zek-glavna-1536x1024.jpg

• Haha 2