Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Ovo za organizaciju ste u pravu.

Meni je to malo nejasno. Probao sam o tome da pričam sa jednim hrvatom, kao "jel znate zašto..." On mi je rekao da su im veze sa državnim strukturama tanke i sporadične, i da nikako ne mogu da "probiju barijeru"...

E sad koliko on zna nemam pojma...

Posted
19 hours ago, Frank Pembleton said:

IN music u ZG već godinama ozbiljno "delje" EXIT.

Mislim kakvo su smeće postali i nije teško ali...

Po našim standardima svakako da da ih delje.

Finansijski verovatno ne jer se exit toliko okrenuo elektronici da nije daleko dan kada će to postati jedan veliki rejv.

Posted

zar to oduvek i nije trebao da bude? :fantom:

Posted

Poslednjih par godina idem na rumunski Rockstadt i po mnogim stvarima su ispod Exita, ali sa druge strane bas su napravili hiperskok u odnosu na 2022 kada su bili iskljucivo orijentisani na rumunsku publiku i objave na drustvenim mrezama su im isle na rumunskom. Isto nemaju pomoc drzave niti ce da imaju zbog muzike koju promovisu, a Rumunjska poznata po tome sto su im crkve gusto naseljene. Zasto idem do Transilvanije? Zato sto je to za mene najbolji provod u regionu od popodnevnih casova pa do pola 3 iza ponoci. Bude tu stvari koje me manje interesuju, ali barem cujem 6 bendova dnevno koje bih zeleo i gde mi nije toliko bitno da li traju 40, 60 ili 75 min.

Svaki uspesan festival je orijentisan prema publici koja ti brze daje pare gde se gadja njihov senzibilitet. A skoro svi gledaju da bukiraju aktuelan i relevantan lajnap za svoju ciljnu grupu + generalno za elektronsku muziku za razliku od roka/metala treba dosta manje para da bi bio blizu festivala koji su creme de la creme. Mnogo vise se moze napraviti sa tom kolicinom novca i da festival odjekuje jace od regiona i naravno koliko se tu obrne novca zbog veceg prometa.