Guuundogan Posted December 15 Posted December 15 On 13. 12. 2024. at 10:28, Zabalujev said: Ima nas budala Ma ne, nego klinca moram na tribine jbg, iznos za celu porodicu… lep provod svakako
ragasto Posted December 15 Posted December 15 2 hours ago, napadaj said: Dio hologram je na turneji već godinama. Nisam imao pojma. Gluposti
napadaj Posted December 15 Posted December 15 10 minutes ago, ragasto said: Nisam imao pojma. Gluposti 1
Ian Mancunian Posted December 15 Posted December 15 20 minutes ago, Ricma said: Sta ako dodju negde blize od Beca naredne godine? Prema glasinama Beč je sigurica, i to je to od juga što se tiče tura.
klimt Posted December 15 Posted December 15 53 minutes ago, ragasto said: Leptejebo Sledeće je valjda android Dio...
Nevernik Posted Monday at 09:57 Posted Monday at 09:57 Cat Power i The Kills u ZG sledeće godine. St Vincent, Yard Act, Air, Michael Kiwanuka, Massive Atrack, Fontaines DC - IN music Ali, menjali bi sve za jednog Geldofa. 1
klimt Posted Monday at 17:14 Posted Monday at 17:14 (edited) 7 hours ago, Nevernik said: Cat Power i The Kills u ZG sledeće godine. St Vincent, Yard Act, Air, Michael Kiwanuka, Massive Atrack, Fontaines DC - IN music Ali, menjali bi sve za jednog Geldofa. Teško da bi menjali, Boomtown Rats su već bili u Zagrebu u aprilu ove godine. Interesantno, prikazi koncerta su bili pozitivni. Nama mogu da pevaju "Banana Republic" na repeat. Edited Monday at 17:17 by klimt 1
Lena Posted Wednesday at 23:22 Posted Wednesday at 23:22 https://balkanrock.com/vesti/najave/sivert-hoyem-premijerno-u-beogradu/ 13. marta 2025. godine u Zappa Bazu Jao 2
papapavle Posted Thursday at 10:18 Posted Thursday at 10:18 On 12. 11. 2024. at 18:39, papapavle said: Rasprodate sve karte za svih 5 Rundeka u DOB? Ako neko ima jednu viška, nek se seti mene (...i moje uspomene, što bi rekli u spomenarima). Na kraju sam ipak uspeo da odem na poslednji nastup, na čemu moj naklon do poda dobijaju @slepa živana i još više njena gospođa mama, žena s najviše energije u celom Domu omladine, uprkos totalnom nedostatku kiseonika u sali... Repertoar, aranžmani, a i celokupan utisak usklađeni sa trenutnom situacijom i atmosferom ovih dana, od uvodnih 15 zvona u pomen, posvete studentima (Novčić za sreću), do izostavljanja razigranijih hitova (Apokalipso, Ena, Makedo) i gromoglasne reakcije publike na protestne himne (Sejmeni, Šejn, Aj Karmela)... Samo još da se konačno obistine svi ti stihovi - sada je vrijeme za to. 7
Ricma Posted Friday at 11:27 Posted Friday at 11:27 (edited) Ko voli On 15. 12. 2024. at 13:14, Ian Mancunian said: Prema glasinama Beč je sigurica, i to je to od juga što se tiče tura. Kazu da je Zg Hipodrom za nekog rezervisan. Austrijanci uleteli prosle godine za Sirana i tek ce da organizuju velike dogadjaje u Cro. Edited Friday at 11:30 by Ricma 1
Frank Pembleton Posted Friday at 12:34 Posted Friday at 12:34 IN music u ZG već godinama ozbiljno "delje" EXIT. Mislim kakvo su smeće postali i nije teško ali... 1
scab Posted Friday at 16:49 Posted Friday at 16:49 4 hours ago, Frank Pembleton said: IN music u ZG već godinama ozbiljno "delje" EXIT. Mislim kakvo su smeće postali i nije teško ali... in music dovodi neuporedivo relevantnije i aktuelnije bendove od exita ali se u organizaciji nekim čudom nalaze još veći duduci i nesposobljakovići i od onih u exitu. postoje već 18 godina a organizacija svaki put bušna kao da im je prvi put. da ne pričam o redovnim blamiranjima tipa ilegalnom štampanju majica bendova koje prodaju na festivalu. 1 1
Ricma Posted Friday at 22:33 Posted Friday at 22:33 Nisu mi bas za poredjenje, jedno je lineup, a drugo velicina festivala, budzeti i kojom se brzinom obrce kapital. Mislim u regionu bih ispred Exita stavio Sziget i hrvatski festivali Ultra i Sonus, velika je lova tu koju pune stranci iz evropskih zemalja. Ne znam da li bih stavio Metal Days dok je bio aktivan, ali ono sto znam oni su bili relevantniji kod svoje publike i da su postali glavna asocijacija za ovaj deo Evrope u tom svetu, pritom dobijali su razne nagrade, dok je INmusic ostao nivo regionalnog festivala. A tom nekom nivou je blizi Exit sada nego pre korone. Sziget je isto nekoliko godina udaljen od svojih najboljih izdanja, isto kao i Exit se vise oslanja na elektroniku, jer je tu brzi promet novca. Ima jos jedna kljucna stvar, organizacija je u skladu sa standardima domace/regionalne publike, nesto moze da se cuje, a dosta toga ne. Sto vise festival poprima globalni karakter, i sa prilivom publike iz raznih delova sveta, skapira se gde se gresi u nekim stvarima, jer su standardi te publike visi od regionalne i brze uocavaju stvari. A i neretko organizatori ili ljudi koji su povezani sa organizatorima, imaju vise sluha za njih i spremni su da saslusaju. Kada se dodje do feedbacka, napravi se korekcija. To INmusic ili nema ili ne u tom intenzitetu.
Recommended Posts