johan nagel Posted Thursday at 13:52 Posted Thursday at 13:52 Након наступа ГНР-а на неком од прошлих Егзит-а, од мене тотална антипрепорука 4
Ian Mancunian Posted Thursday at 14:19 Posted Thursday at 14:19 21 minutes ago, johan nagel said: Након наступа ГНР-а на неком од прошлих Егзит-а, од мене тотална антипрепорука 2012. Prvi put proširen main stejdž jer su ovi dovukli brdo neke opreme. Više bio cirkus no koncert, Eksl se presvlačio milion puta, solaže i solaže i deset gitarista da pokriju Eksla, konfete, vatrometi, eksplozije. Što bi rekli Jarboli ne znaš da li da se smeješ, ne znaš više da li da se sećaš. E sad ovo je GNR iz 1991. minus Izi Stradlin, pa valjda makar zaliči na sve to, za razliku od te Exit varijante i tog perioda. 1
wayfaring stranger Posted Friday at 07:47 Posted Friday at 07:47 (edited) 28.11.24 - Clock dva + Rina Pavar, Cult, Nürnberg Rina je izuzetna scenska pojava, no zvuči kao kada bi Borghesiji kao predgrupu stavili Denis&Denis. Clock dva neumoljivo zakucavaju, toliko jako da sve vibrira i pred kraj koncerta postaje neprijatno. Mislio sam da je elektronika laka za liveove jer je sve programirano, kreativni deo je igranje sa efektima.... nakon sat vremena komp zabagovao pa smo čekali restart. Gospoja zadužena za vizualizacije odlično odradila posao. Čekam let Air Serbie koji ce se obaviti Bugarskim avionima. Sinoć na koncertu su svi Nemački darkeri bili bolje raspoloženi od putnika na aerodromu. Trebalo bi malo Industriala da nas sve razmrda od jutros. Edit: Povod turneji je 35 god od Buried dreams. Edited Friday at 07:52 by wayfaring stranger 2
Strucnjak Posted Friday at 08:44 Posted Friday at 08:44 uh, Clock Dva mi je na vrhu spiska bendova koje zelim videti i cuti uzivo
goofs Posted Friday at 09:35 Posted Friday at 09:35 Od nekog ko je Ganse gledao osam puta, što te Akselove što ove “originalne”… …dobar je to cert ako ste fanovi old-school hard rocka, a sve ih je manje na svetu, ne pune se stadioni više sa ovom muzikom. Svirke traju oko 3 sata, bude svega, svi hitovi, par nekih neobjavljenih pesama (te su sranje), jedna ili dve sa Kineske Demokratije i par obrada, recimo Blackhole Sun zvuči dosta dobro. Daf i Sleš su i dalje maheri svog zanata, Ričard Fortus je isto odličan gitarista, no nažalost Aksl je propao, glas mu je promukao i ceo koncert se šteka da bi se izvrištao na Paradise City na kraju, i to je baš uočljivo čak i nekome ko nije sluhista. Stižu u Bgu sa jedno 4 godine zakašnjenja, prvi put kad je bila reunion turneja i dalje je pevao ko zmaj, sad će biti milion zamerki na to, mogu da se kladim, no jbg, ide se jer “cert u mom gradu”… 2
Moonwalker Posted Friday at 09:59 Posted Friday at 09:59 Gde kupujete karte za koncerte u Beogradu? Preko kog sajta?
msv Posted Friday at 14:34 Posted Friday at 14:34 @Moonwalker Zavisi za koji koncert https://efinity.rs/ https://tickets.rs/ 1
Moonwalker Posted Friday at 14:57 Posted Friday at 14:57 21 minutes ago, msv said: @Moonwalker Zavisi za koji koncert https://efinity.rs/ https://tickets.rs/ Tnx! Za Gunse sam mislila konkretno.
Nikodije Posted Friday at 15:07 Posted Friday at 15:07 (edited) i 5 hours ago, goofs said: Od nekog ko je Ganse gledao osam puta, što te Akselove što ove “originalne”… …dobar je to cert ako ste fanovi old-school hard rocka, a sve ih je manje na svetu, ne pune se stadioni više sa ovom muzikom. Svirke traju oko 3 sata, bude svega, svi hitovi, par nekih neobjavljenih pesama (te su sranje), jedna ili dve sa Kineske Demokratije i par obrada, recimo Blackhole Sun zvuči dosta dobro. Daf i Sleš su i dalje maheri svog zanata, Ričard Fortus je isto odličan gitarista, no nažalost Aksl je propao, glas mu je promukao i ceo koncert se šteka da bi se izvrištao na Paradise City na kraju, i to je baš uočljivo čak i nekome ko nije sluhista. Stižu u Bgu sa jedno 4 godine zakašnjenja, prvi put kad je bila reunion turneja i dalje je pevao ko zmaj, sad će biti milion zamerki na to, mogu da se kladim, no jbg, ide se jer “cert u mom gradu”… nema veze, to nije koncert za sluhiste i muzicki mnogo probirljive, to je za nas koji smo odrasli uz ganse. kao klinac sam izlizao kasete oba use your illusion-a. za nas koji smo 90ih poceli da slusamo rok/metal, gansi su bili vise od benda, i sva ta fama oko njih. prvi strani muzicari o kojima sam se trudio da saznam nesto vise iz skromnih izvora kao sto su pojedini casopisi. gnr su bili u areni pre 15-ak godina, bez dafa i slasha, pa sam se osecao malo prevarano, delovalo je kao neki sklepani tribute bend, bice lepo videti ih na gomili. ok, nema izija i meta soruma, al jbg. Edited Friday at 15:13 by Nikodije 2
goofs Posted Friday at 15:17 Posted Friday at 15:17 Bio sam i tad u Areni i na tom Exitu, jbg, što kazes sklepani tribute bend, ali to je muzika koju mnogo volem pa mi bilo do jaja, na Exitu sam uhvatio i trzalicu. Vredan pomena je i Slashov solo koncert u Areni 2011. To je bilo neposredno nakon što je on izbacio svoj prvi solo album (inače jako dobar), a pevao mu je tad (kao i kasnije na solo turnejama) Majls Kenedi iz Alter Bridgea (preporuka za bend), jbno dobar i pevač i lik i muzičar. Pošto je imao samo taj jedan album i nedovoljno pesama, setlista je bila izmešana sa najvećim hitovima Gansa, Velvet Revolvera i Slash Snakepita. Mislim da bolju setlistu nisam uhvatio nikada, kasnije se to sve više razredilo i sve više su ubacivali "autorske" stvari. Pri tom Majls peva ko zmaj, izvlači lagano Aksela iz 90ih. Nije bilo puno ljudi tad, skratili su Arenu na pola onako, ali sećam se da smo se gužvali u prvim redovima, ozbiljan stiskavac.
Moonwalker Posted Friday at 15:25 Posted Friday at 15:25 (edited) Gledala sa Dafom i Slashom ‘23., meni dooobri, ali dobro ja sam fan. Meni je sticajem okolnosti izmakla Budimpesta ‘92. Vec smo dobili sankcije, islo se busom od JAT-a u Bulevaru. Edited Friday at 15:25 by Moonwalker
wayfaring stranger Posted Sunday at 10:38 Posted Sunday at 10:38 (edited) 31.11. 24 Cyclist conspiracy & Ab Re, klub Under Ove godine gledao Lucindu, Slowdive, BP Billy-ja, David Eugene Edwardsa, Nick Cavea.... Sve bi ih menjao da večeras može da se ponovi sinoćni spektakl iz Undera. Jedan od koncerata koji se zauvek pamte. Samo da nije bilo omladine kojoj mozak ne smeta, a hemijske štake pomažu da se lepo zabavljaju, a ne mare što tu ima još publike. Nakon biciklista sam pomislio kako je iluzorno nastupiti jer su oduvali, novi bubnjar im je ubica, zatim su izašli Ab Re i pomerili svest. Sabiranje utisaka će potrajati, treba se prvo vratiti u normalu. Pročišćavanje mozga uspešno odrađeno. Hvala biciklistima i Ab re. Edited Sunday at 10:42 by wayfaring stranger 1 1
Recommended Posts