Hele Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, holden kolfild said: kradem. Opusteno i on je ukrao, najjace da su ga grlile ribe 😂 2
holden kolfild Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) ja iso na rhcp i posle mu kenjo mailom, a on se fino izvino. meni bilo dosta u tom trenu. Edited 5 hours ago by holden kolfild 1 1 1
Hele Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, holden kolfild said: ja iso na rhcp i posle mu kenjo mailom, a on se fino izvino. meni dosta. Otkud ti mail u to doba ? 1
holden kolfild Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Hele said: Otkud ti mail u to doba ? imao sam i majspejs.
JozoMujica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Hele said: Otkud ti mail u to doba ? Hele sinko, email je proizvod dvadesetog, a ne dvaesprvog veka. 1
Tsai Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, holden kolfild said: kradem. ne trebaju nama lideri nego institucije. treba da promenimo taj sistem 5
Hele Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 7 minutes ago, JozoMujica said: Hele sinko, email je proizvod dvadesetog, a ne dvaesprvog veka. Jel i ovo moram da objasnjavam, ko i ono sa Milicem? „Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl“, rekla je Marija Karan. 2020. godine je to rekla https://www.instagram.com/negujmosrbski/reel/C6en7uKLYsu/ Edited 5 hours ago by Hele
pt 2.0 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Hele said: Jel i ovo moram da objasnjavam, ko i ono sa Milicem? moraš, brate. ovde samo ti u spomenaru čuvaš izjave milića i marije karan. 4
Recommended Posts