November 22, 2024Nov 22 Just now, holden kolfild said: kradem. Opusteno i on je ukrao, najjace da su ga grlile ribe 😂
November 22, 2024Nov 22 ja iso na rhcp i posle mu kenjo mailom, a on se fino izvino. meni bilo dosta u tom trenu. Edited November 22, 2024Nov 22 by holden kolfild
November 22, 2024Nov 22 1 minute ago, holden kolfild said: ja iso na rhcp i posle mu kenjo mailom, a on se fino izvino. meni dosta. Otkud ti mail u to doba ?
November 22, 2024Nov 22 8 minutes ago, Hele said: Otkud ti mail u to doba ? Hele sinko, email je proizvod dvadesetog, a ne dvaesprvog veka.
November 22, 2024Nov 22 18 minutes ago, holden kolfild said: kradem. ne trebaju nama lideri nego institucije. treba da promenimo taj sistem
November 22, 2024Nov 22 7 minutes ago, JozoMujica said: Hele sinko, email je proizvod dvadesetog, a ne dvaesprvog veka. Jel i ovo moram da objasnjavam, ko i ono sa Milicem? „Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl“, rekla je Marija Karan. 2020. godine je to rekla https://www.instagram.com/negujmosrbski/reel/C6en7uKLYsu/ Edited November 22, 2024Nov 22 by Hele
November 22, 2024Nov 22 11 minutes ago, Hele said: Jel i ovo moram da objasnjavam, ko i ono sa Milicem? moraš, brate. ovde samo ti u spomenaru čuvaš izjave milića i marije karan.
November 26, 2024Nov 26 Nakon nastupa GNR-a na nekom od prošlih Exita-a, od mene totalna antipreporuka
November 26, 2024Nov 26 The Libertines pre par nedelja u londonskom Roundhouse, posle recentnih događaja ovde kao da je bilo pre tri godine. Svirka odlična, Pit i Karl i Geri u perfektnoj sviračkoj kondiciji, atmosfera vrlo kvalitetna, novi album odsviran većinski + hitovi. Sve u svemu, fino veče - dvojac Pit & Karl svirku započeli u odelima, završili u kvalitetnim siledžijkama, klase Boris Tadić.