Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

spacer.png

e, da mi je neko rekao da cu ih slusati u beogradu ne bih mu poverovao  :violina:

svaka cast braci rujama i mjetalcima bez kojih izgleda nista za ovakve akcije (nekroskop buking k'o porucen iz lavkraftovske srbijaubija zbilje)

sinematicno problematicni, muzicki dogadjaj godine u najavi!

a prostor je teatar 78 - jep, posto je sedeci dogadjaj u pitanju mesto koje je poznato (jedino) po stendapovima ru komicara (radi poso), insejn

pozurite po svoju kartu, jer ima oko 360 mesta, neverovatno zvuci ali trenutno je jeftinije je od the necks za koje ne bih poverovao da imaju publiku koja je spremna da ih toliko isposhtuje (eto, sva sreca pa sam ih slusao kada su bili ring ringovski andergraund pre 15ak godinica dok nisu postali posh spice of improv hehehe)

vise infoa na fb dogadjaju: https://www.facebook.com/events/435535199283053

• +1 3
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
20 hours ago, kurdi said:

kad pocinju stvarno koncerti u dob-u?

ako pise 21h...?

slabo idem, nadam se da će neko da potvrdi

prošle godine sam išla na let 3 u dob i počeli su desetak minuta nakon napisanog termina. kao u pozorištu otprilike

• Hvala 1
Posted
13 hours ago, palfoot said:

spacer.png

e, da mi je neko rekao da cu ih slusati u beogradu ne bih mu poverovao  :violina:

svaka cast braci rujama i mjetalcima bez kojih izgleda nista za ovakve akcije (nekroskop buking k'o porucen iz lavkraftovske srbijaubija zbilje)

sinematicno problematicni, muzicki dogadjaj godine u najavi!

a prostor je teatar 78 - jep, posto je sedeci dogadjaj u pitanju mesto koje je poznato (jedino) po stendapovima ru komicara (radi poso), insejn

pozurite po svoju kartu, jer ima oko 360 mesta, neverovatno zvuci ali trenutno je jeftinije je od the necks za koje ne bih poverovao da imaju publiku koja je spremna da ih toliko isposhtuje (eto, sva sreca pa sam ih slusao kada su bili ring ringovski andergraund pre 15ak godinica dok nisu postali posh spice of improv hehehe)

vise infoa na fb dogadjaju: https://www.facebook.com/events/435535199283053

The Necks su proletos u Budimpešti jednostavno oduvali!

I večeras bi ih gledao da me glupi virus, odnosno povremeno nesnosni kašalj ne sprečavaju, tako da je moj tiket prosleđen u prave ruke.

• +1 2
  • Wub 1
Posted

oni su kul i sve, ali cena od 5000 na dan koncerta zvuci kao neki los balkanski vic (jeste poodavno ali secam se koliko je bilo na rr, pa mi je spominjanje toga od strane poznanika bas paralo ushi)

ps ako neko ide veceras ovo je upravo stiglo

Važno obaveštenje! Koncert australijskog benda The Necks će kasniti zbog loših vremenskih prilika.
Naime, avion u kome su bili članovi benda nije uspeo da sleti na beogradski aerodrom ni iz trećeg pokušaja, nakon čega je preusmeren na zagrebački. Zahvaljujući prijateljima iz Zagreba, The Necks su trenutno na putu ka Beogradu. Koncert će početi u 22:45. Vrata u 21:30.
Hvala svima na razumevanju.

• Hvala 1
Posted

ja pokušavam da se stavim na guest list, ne znam.

mislim, da je 3000 platio bih ali 45e sorry but not sorry.

Posted

evo gledam, karta za nastup u Vicenci za par dana je 25€

Posted

ambrozić puni džepove:ph34r:

ili neša direktor

šalim se

Posted

3000 je ulaznica bila u predprodaji.

Posted
21 minutes ago, Ras said:

3000 je ulaznica bila u predprodaji.

To je vise nego korektno. Obzirom da su cene svega u Nemackoj i Srbiji iste ili veoma slicne, my 2 cents, da su cene karata ovde sada otisle na 45-50e za manje bendove. Upravo kupio kartu za Calexico sledeceg aprila u Erlangenu. Cena je 47e. Toliko je bio i Bonnie Prince Billy. Clock Dva gostuju za manje od nedelju dana u Nurnbergu. Cena karte je 31e. Sve polako poskupljuje pa i karte.

Posted

Planirao sam da idem na The Necks (petak) ili barem na Eyot (nedelja). Međutim posao plus auto na servisu...

Posted

pogledah, onako, ne bi se zatrčao

hvala svejedno

Posted

Ješara brat Inđijski. Flea i Entoni Kidis su przili a mi u zagrljaju pazovljanki. Kako smo ljubili stari moj

• +1 1
  • Wub 2
  • Haha 6
Posted
17 minutes ago, Tsai said:

Ješara brat Inđijski. Flea i Entoni Kidis su przili a mi u zagrljaju pazovljanki. Kako smo ljubili stari moj

kradem.

• +1 1
  • Haha 6