beyoncé Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago samo da napomenem da eko frendli veseljaci iz konga sa afro bit teme (fulu miziki) sviraju u skoplju zajedno sa gomilom drugih nepoznatih bisera na pin konferenciji krajem novembra https://pinconference.mk/artists/ od do sada preslušanih učesnika, favorit mi je i lo-fi post-pank turkinja iz berlina, güner künier a u maju, altin gün (isto sk) 1
vladavsnarod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, beyoncé said: a u maju, altin gün (isto sk) Biće i Beograd izgleda 1 3
beyoncé Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) odličnost! mada, imala sam sreće da ih gledam u aprilu, jedan od poslednjih koncerata sa merve Edited 3 hours ago by beyoncé 1 2 1
notenoughreasonsforclaire Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Super i dalje zvuče, ali su izgubili određenu komponentu svog nastupa bez Merve.
klimt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said: Super i dalje zvuče, ali su izgubili određenu komponentu svog nastupa bez Merve. Izgubili dosta. Gledao sam ih na Exitu. Mislim da treba da angažuju novu pevačicu. Edited 1 hour ago by klimt
klimt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, klimt said: Dupli Edited 1 hour ago by klimt
Recommended Posts