Boksi Posted Monday at 09:23 Posted Monday at 09:23 14 minutes ago, jorma shparga said: Nije do balkona 😭 U stvari moguce je da je balkon gori od partera ali u svakom slucaju ono sto su oni napravili od sale po pitanju sedenja je apsolutni zlocin! Dole u parteru jedino što sam primetila je onih nekoliko redova stolica dodatih ispred nekadašnjeg prvog reda. Mada da si me pre pitao koje su boje stolice u plavoj sali stala bih da razmislim, tako da moje primećivanje nije na nivou Šta su još promenili?
Eleniko Posted Monday at 12:13 Posted Monday at 12:13 šta, jel su promenili fotelje dole pa to su bile najudobnije stolice u univerzumu koliko sam samo smaračkih filmova i koncerata prespavao kao mala beba zahvaljujući njima
Frank Pembleton Posted Monday at 13:46 Posted Monday at 13:46 Ehhh te stolice su pobacali... Ja ih video na gomili tamo kod "severnog ulaza" prišunjao se da vidim ima li neka da valja, ali izgleda da je neko već "bacio oko", naleteo na tri radnika koji čuvaju gomilu. Još žalije mi bilo jer je bilo 10-ak komada tih stolica koje su "nasađene" na one zvezdaste nogice... To bi bilo super imati, ali jbga...😢
vracharac Posted Monday at 14:23 Posted Monday at 14:23 Da dodam nešto pošto sam bio na Stompu. Nekom geniju je palo napamet da stavi led trake po stepenicama koje su upaljene tokom koncerta pa sam se svako malo okretao u tom pravcu misleći da neko drnda pi ekranu telefona. 1
ragasto Posted Monday at 15:30 Posted Monday at 15:30 Safety first. Odlično, tako i treba da se radi, to svetlo samo ne treba da bude toliko jako.
jorma shparga Posted Monday at 17:22 Posted Monday at 17:22 Po zvanicnim informacijama povecan je broj sedista za 450 i sad je kapacitet 4050 mesta. Kako salu definitivno nisu prosirili bice da su alavi Miskovicevi puleni ipak malo smanjili razmak izmedju sedista.. 1
Stela Posted Monday at 18:03 Posted Monday at 18:03 37 minutes ago, jorma shparga said: Po zvanicnim informacijama povecan je broj sedista za 450 i sad je kapacitet 4050 mesta. Kako salu definitivno nisu prosirili bice da su alavi Miskovicevi puleni ipak malo smanjili razmak izmedju sedista.. Ovo sam i ja zakljucila. Grabez i alavost, a ti se, narode, guraj i zuljaj. Smanjen razmak izmedju sedista - levo/desno i povecan broj redova. Ne znam kako je krupnijim ljudima, ne deluje humano.
Stela Posted Monday at 18:07 Posted Monday at 18:07 9 hours ago, jorma shparga said: Nije do balkona 😭 U stvari moguce je da je balkon gori od partera ali u svakom slucaju ono sto su oni napravili od sale po pitanju sedenja je apsolutni zlocin! Bila sam nedavno i u parteru, ali sam tamo sedela sa spoljne strane, pa sam noge izbacila napolje Na balkonu nemas osecaj privatnosti, onaj sto sedi pored ulazi u tvoj licni prostor, bez da ima nameru. Dobro, neko mozda i ima
Stela Posted Monday at 18:07 Posted Monday at 18:07 9 hours ago, jorma shparga said: Nije do balkona 😭 U stvari moguce je da je balkon gori od partera ali u svakom slucaju ono sto su oni napravili od sale po pitanju sedenja je apsolutni zlocin! Bila sam nedavno i u parteru, ali sam tamo sedela sa spoljne strane, pa sam noge izbacila napolje Na balkonu nemas osecaj privatnosti, onaj sto sedi pored ulazi u tvoj licni prostor, bez da ima nameru. Dobro, neko mozda i ima
slepa živana Posted Monday at 22:06 Posted Monday at 22:06 vi što vam je neophodno da se kulturno uzdižete, jedite manje za svaki slučaj, da se ne skrndeljate u neku provaliju sa tih par do 50 tona viška
papapavle Posted Tuesday at 17:39 Posted Tuesday at 17:39 Rasprodate sve karte za svih 5 Rundeka u DOB? Ako neko ima jednu viška, nek se seti mene (...i moje uspomene, što bi rekli u spomenarima). 1 1
Eleniko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago vidim da ovi nemanja iz pule dolaze u novi sad pa kao da poslušam od čemu se radi da li je realno da se ljudi i dalje lože na to da prave 1 na 1 kopije poznatih bendova ovo je khruangbin 200 posto, zasto bi neko slusao kopiju
vladavsnarod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ja ovde najmanje čujem Khruangbin (koji su opet kopija nećeg trećeg), a više neki afrički funk. To je svakako samo jedan od uticaja koji se provlači kroz njihovu muziku počev od anatolijske psihodelije, preko kumbije pa sve do diska... tako da taj elitizam ne pije vodu. 2
Recommended Posts