Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Ras said:

:ziga:

Hvala!

Samo da znaš da je na Buena Vista bio i Strendžer sa lepšom polovinom, te se ispričasmo.

Edited by klimt
  • +1 1
Posted

Mogila Deathcult razvalili pre neki dan u Banatu. Pevač u Acid Bath majici, basista ko serijski ubica iz nekog teksaškog masakra, a gitarista me prilično asocira na Treya Azaghtotha. Ne može bolje za death metal bend.

Posted

Vidi, neko relevantan i u prajmu nam dolazi.

Posted

spacer.png

Zagusljivi dim na turneji. Steta sto je kraj decembra inace bih se organizovao za sva tri koncerta u Srbiji.

Posted
7 hours ago, Hele said:

Vidi, neko relevantan i u prajmu nam dolazi.

Nisi čuo za Smile?

• +1 1
Posted

potomci su nam darovali karte za muziku morikonea u petak u sava centru.

• +1 3
Posted

sjajno provedeno veče. puna sala, aplauzi, tapšanje kada dirigent da znak. muzila iz kuma, drugi bis ono čuveno iz bruti, sporki, kativi. bilo ih je četiri. predivan glas suzane rigači.

nije bilo telefoniranja, samo se snimalo telefonom. hvala potomstvu.

• +1 4
Posted
23 minutes ago, đorđe geprat said:

sjajno provedeno veče. puna sala, aplauzi, tapšanje kada dirigent da znak. muzila iz kuma, drugi bis ono čuveno iz bruti, sporki, kativi. bilo ih je četiri. predivan glas suzane rigači.

Isto :) 

77a6d85c-9082-48ca-ae10-088c9c3c043e.thumb.jpeg.3bc903e98c8df088f6aa3d18185203ed.jpeg

• +1 1
Posted

Nipplepeople, Dom omladine, odličan!

• +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)
08.11.2024.
Enio Morikone i Nino Rota: Koncert filmske muzike
Sava centar

Bili smo porodično. 
Dal što više nisam "u materiji" (tešim se, kao davno sam gledao ove filmove), il što sam izlapeo (pre će biti ovo drugo), tek često mi se javljala misao "iz kog ovo filma beše". Nekad bih se setio a nekad ne. To se naročito odnosi na kompozicije Nina Rote iz Felinijevih filmova. Pljeskalo se na "Osam i po". Za Morikoneovu "Pazi dinamit" se setih tek pri kraju (to je ono "Šon, Šon"). 
Nisam očekivao "Misiju" jer sam znao da nema hora, ali i instrumentalno je zvučala dobro. Takođe, kad me žena pitala hoće li biti "Dve mule za sestru Saru", rekoh da nema šanse jer ima važnijih numera. I tako ide nastup, i kreće nešto za šta pogrešno mislim da je iz Dolarske trilogije, kad me gospođa munu i pogleda sa podignutom obrvom, u stilu "esam ti rekla". 
Na kraju, u okviru veličanstvene svite "Dobar, loš, zao" bila je, nažalost u skraćenoj verziji, "The Ecstasy of Gold", jedna od meni najdražih Morikoneovih numera. 
Samo je još falilo da se prodere Tuco:
"Heyyy Biondooo.....Lo sa di chi sei figlio tu... Sei il figlio di una grandissima PUTAAA!"
Sve je bilo na visokom nivou, i italijanski solisti i naš orkestar. Trubač Salza se istakao u sviti iz filma "Kum" i "La Stradi", kada je stajao levo na bini i prošetao se do dirigenta. Svaki izlazak na binu pevačice Rigaći je bio spektakularan. 
Svo troje smo uživali. Zvuk je bio ok za Sava centar. Nastup je trajao oko tri sata, sa pauzom od dvadeset minuta.
Nažalost, ovakvi filmovi se više ne snimaju, i nema ovakve muzike...

Dodatak:
Razmišljao sam da se javim našem Čika Đorđu, samo da mu stegnem ruku i pozdravim ga pre koncerta. Obzirom da je zbog obaveza žene i sina trebalo da krenemo u poslednji čas, bilo je verovatno da stižemo knap, pa sam odustao. Nadam se biće prilike.

Edited by klimt
  • +1 5
  • Hvala 3
Posted

Bila sam prvo vece, 7.11. Uzivanje od pocetka do kraja, otplovila sam u sve te filmove, selila se iz jednog u drugi... Predivan koncert, sreca je prisustvovati.

Stolice u SC su setovane za ljude od 160cm i 50kg. Ono je tuga koliko je sve zgusnuto i neudobno. Bila sam na balkonu, mozda je do toga. 

• +1 2
Posted
15 hours ago, Stela said:

Stolice u SC su setovane za ljude od 160cm i 50kg. Ono je tuga koliko je sve zgusnuto i neudobno. Bila sam na balkonu, mozda je do toga. 

Nije do balkona 😭

U stvari moguce je da je balkon gori od partera ali u svakom slucaju ono sto su oni napravili od sale po pitanju sedenja je apsolutni zlocin! 

• +1 1