Ras Posted May 27 Posted May 27 8 minutes ago, Filozof manijak said: Gde im je drugi basista, onaj krupni? Ta postava sa dva basa je prošlost. 1
vladavsnarod Posted May 28 Posted May 28 10 hours ago, Svemir Zeka said: A vidi ga dobročinitelj Ako se na mene odnosi, pardoniram se... 1
ragasto Posted May 28 Posted May 28 Ima još snimaka na FB stranici benda: https://www.facebook.com/ObojeniProgram/videos/796732835765192
Svemir Zeka Posted May 28 Posted May 28 9 hours ago, vladavsnarod said: Ako se na mene odnosi, pardoniram se... A ne, ne, sori nema veze s tobom.
giuseppe Posted May 28 Posted May 28 20 hours ago, vladavsnarod said: I sad imaju postavu sa dva basa, samo manje jedu. Drugi basista je Bambi iz Darkwood-a
klimt Posted May 30 Posted May 30 GARDEN SESSIONS Botanička bašta , Beograd MANDO DIAO 23. jun 2024, nedelja 20:30 AMADOU & MARIAM 25. jun 2024, utorak 20:30 SANANDA MAITREYA 26. jun 2024, sreda 20:30 Gledao sam MANDO DIAO 2009. a AMADOU & MARIAM 2011. I jedne i druge na Exitu i bili su odlični. Trebalo bi ponoviti AMADOU & MARIAM, mnogo su mi draži, videću... SANANDA MAITREYA = Terence Trent D'Arby, sad proguglah. 1
napadaj Posted May 31 Posted May 31 3+ sata na Vranjkoviću sinoć, zvuk bio iznenađujuće sjajan za baštu KST-a. 1
msv Posted May 31 Posted May 31 On 25. 5. 2024. at 12:11, Milošica said: Pričo Bajaga kod Galeba kako Lajbah odjebo tada nepoznate Ramštajne a nakon par godina ovi to zapamtili i odjebali njih kao predgrupu. Quote “S obzirom na to, da je izjava Momčila Bajagića Bajage o Ramštajnu u Lajbahu postala viralna, možda je ipak higijenski da se na nju odzovemo. Sa Bajagom, koji je inače simpatičan i respektabilan gospodin i relevantan popularni umetnik, sreli smo se jednom u Beogradu, u SKC. Bilo je to bilo povodom našeg koncerta 1997. godine, kada je stavio svoje ime u obranu Laibacha, jer je naš nastup u srpskome glavnom gradu (Hala sportova 14. novembar) tada skoro bio zabranjen. No, priča, koju sada širi, spada više u folklor klasičnog srpskog humora i dementnog ribarskog preterivanja. Istina je samo to, da su Rammstein na početku bili veliki Laibach fanovi i da su kod Laibacha pronašli osnovnu inspiraciju za svoju muzičku i stilsku usmerenost. A da bi se Laibach ikada nudio Rammsteinu kao predgrupa, to nikako ne drži. Laibach je otklonio i saradnju sa U2, koji su u početku 90-ih izrazili želju, da nastupimo kao njihova predgrupa na stadionskoj turneji. Takvih poziva od velikih grupa bilo je još nekoliko. Mi smo se sa momcima iz grupe Rammstein inače nekoliko puta i susreli, ali to su bili uglavnom uljudni sastanci, jer su nas oni hteli lično spoznati. Članovi Rammsteina su obično redlovno dolazili na naše koncerte u Berlinu. U Sloveniji su Rammstein nastupili samo dva puta, februara 2005. (Hala Tivoli) i aprila 2013. (Arena Stožice). Spisak svih njihovih i naših nastupa – i još mnogo – toga može se proveriti na internetu, kao i podatak da li je Murska Sobota ‘tamo negde’ na granici Austrije i Italije”, saopštio je Laibach. Bolje zvuči verzija sa preterivanjem 2 1
Perodeformero Posted May 31 Posted May 31 On 28. 5. 2024. at 20:51, giuseppe said: Drugi basista je Bambi iz Darkwood-a Nije Bambi, nego Miki. Bambi svira gitaru.
Recommended Posts