May 25, 2024May 25 lakše mi pada što sam u međuvremenu izbušio gume bugarima i hrvatima koji su se parkirali na parkingu
May 25, 2024May 25 Da, to baš liči na tebe Idi na Pictionary bre Edited May 25, 2024May 25 by Valkyrie
May 25, 2024May 25 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: hvala bogu završilo se A tek što se oporaviš dolazi beer fest. Uplati neku banju u tom periodu.
May 25, 2024May 25 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: hvala bogu završilo se jel ovo prikriveni oglas......povoljno prodajem stan? evo malo da se ralaksiraš
May 25, 2024May 25 tu bar čujem razgovetno “kada je ptici u lošoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug” a ne ovo mumlanje danas je problem što sam na nogama od 5:30, a kad bude beer fest tad ću biti mlad i zdrav kao ruža posle 15 dana odmora na plavom jadranu
May 25, 2024May 25 Mislim da i Drug Stari može da bude zadovoljan, ja svakako jesam Edited May 25, 2024May 25 by ragasto
May 25, 2024May 25 Ja ću samo ovo da okačim Drugar snimio, ja prebacivao ove preko glave https://www.veed.io/view/b5e368d5-c105-48d3-9007-1b2cbb282224?panel= Utisci sutra, odo da pijem
May 25, 2024May 25 Na Dan Mladosti šta ima prikladnije od koncerta Laibacha. I Tito i štafeta i slet, sve kako treba.
May 26, 2024May 26 Gle ne radi govno od linka gore Evo opet - https://streamable.com/8dc5zs Prenesmo Ramštajn preko glava
May 26, 2024May 26 5 hours ago, reg said: Rammstein je "događaj koji se ne propušta", (većina) snima kako bi pokazali drugima da su bili na koncertu. Da ali i ne. Ramštajn pravi uvek bar jedan koncert u Moskvi po turneji. To sto imamo dva, možda i što uopšte imamo je verovatno velika zasluga ruskih dezertera.
May 26, 2024May 26 Evo jedna i od mene - ovo je već bis: Obratite pažnju na Bebecove led trake na monitoru Obojeni su uvek takva injekcija dopamina da o tome nema potrebe trošiti reči. @Dadaje već spomenula da je bilo mnogo porodica sa decom i to bi bile porodice odbegle sa Šapićevih dana. Dolazak na koncert tradicionalno mi je zagorčala fudbalska mafija. Pa koja je jbna verovatnoća da otpilike jednom godišnje dođem na neko dešavenje kod muzeja i da me na Autokomandi dočeka kolaps, a onda i horor nalaženja mesta za parking Prethodni put se to dogodilo za vreme Krokodil festivala, kada su gostovali Kurejši i Velš. Inače je ovo vrh prostor za koncerte, a evo sad mi pade na pamet da bi Kejv ovde savršeno funkcionisao i da ne bi bilo ideoloških nedoumica oko posete.