kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 lakše mi pada što sam u međuvremenu izbušio gume bugarima i hrvatima koji su se parkirali na parkingu 1 1 2
Valk Posted May 25 Posted May 25 (edited) Da, to baš liči na tebe Idi na Pictionary bre Edited May 25 by Valkyrie 1
Nikodije Posted May 25 Posted May 25 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: hvala bogu završilo se A tek što se oporaviš dolazi beer fest. Uplati neku banju u tom periodu. 1
Ted Posted May 25 Posted May 25 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: hvala bogu završilo se jel ovo prikriveni oglas......povoljno prodajem stan? evo malo da se ralaksiraš 1 1
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 tu bar čujem razgovetno “kada je ptici u lošoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug” a ne ovo mumlanje danas je problem što sam na nogama od 5:30, a kad bude beer fest tad ću biti mlad i zdrav kao ruža posle 15 dana odmora na plavom jadranu
ragasto Posted May 25 Posted May 25 (edited) Mislim da i Drug Stari može da bude zadovoljan, ja svakako jesam Edited May 25 by ragasto 4 5
napadaj Posted May 25 Posted May 25 Ja ću samo ovo da okačim Drugar snimio, ja prebacivao ove preko glave https://www.veed.io/view/b5e368d5-c105-48d3-9007-1b2cbb282224?panel= Utisci sutra, odo da pijem
aram Posted May 25 Posted May 25 Na Dan Mladosti šta ima prikladnije od koncerta Laibacha. I Tito i štafeta i slet, sve kako treba.
napadaj Posted May 26 Posted May 26 Gle ne radi govno od linka gore Evo opet - https://streamable.com/8dc5zs Prenesmo Ramštajn preko glava 2
*edited by mod Posted May 26 Posted May 26 5 hours ago, reg said: Rammstein je "događaj koji se ne propušta", (većina) snima kako bi pokazali drugima da su bili na koncertu. Da ali i ne. Ramštajn pravi uvek bar jedan koncert u Moskvi po turneji. To sto imamo dva, možda i što uopšte imamo je verovatno velika zasluga ruskih dezertera.
Ras Posted May 26 Posted May 26 Evo jedna i od mene - ovo je već bis: Obratite pažnju na Bebecove led trake na monitoru Obojeni su uvek takva injekcija dopamina da o tome nema potrebe trošiti reči. @Dadaje već spomenula da je bilo mnogo porodica sa decom i to bi bile porodice odbegle sa Šapićevih dana. Dolazak na koncert tradicionalno mi je zagorčala fudbalska mafija. Pa koja je jbna verovatnoća da otpilike jednom godišnje dođem na neko dešavenje kod muzeja i da me na Autokomandi dočeka kolaps, a onda i horor nalaženja mesta za parking Prethodni put se to dogodilo za vreme Krokodil festivala, kada su gostovali Kurejši i Velš. Inače je ovo vrh prostor za koncerte, a evo sad mi pade na pamet da bi Kejv ovde savršeno funkcionisao i da ne bi bilo ideoloških nedoumica oko posete. 5
Recommended Posts