-izm Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295"> Link to comment
Аврам Гојић Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Ihaaaaaa! Bacuske, pocujte!Postovani,Long Play Legendarni Leningrad Cowboys iz Finske stižu prvi put u Beograd i Srbiju da održe koncert 9. maja u Domu sindikata, gde će publika čuti neočekivane i duhovite obrade svetskih pop i rok klasika, koje izvodi bend jedinstven po uvrnutim "Elvis sreće jednoroga" frizurama, šarenim odelima i pola metra dugim špičastim cipelama.U glavni grad Srbije konačno stiže 11 Lenjingradskih Kauboja uz dve rasplesane Lenjingradske Kaubojke sa isključivim ciljem da uspavanu beogradsku publiku ekstremno energičnom muzikom nateraju da vrišti, skače, zabavlja se i luduje!Ovo je zaista jedan od najneverovatnijih nastupa koje ćete ikada iskusiti, a za to jedinstveno zadovoljstvo ulaznice su 1.500, 1.800 i 2.000 dinara, koje se mogu naći na blagajni Doma sindikata, i prodajnim mestima Biletservisa i Tiketlajna. Link to comment
assück Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) na majspejs stranici pise da Baba Zula (turski psihodelik ruts dub sastav, nekima mozda poznatiji iz filma "Crossing the Bridge") svira 4. juna na nekom festivalu u Skopju. do jaja!p.s. da li mozda neko zna o kom se festivalu radi, i neke poblize informacije? planira se hodocascehttp://www.myspace.com/babazula Edited April 16, 2009 by ass?ck Link to comment
henrik larsson Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) ... Edited April 16, 2009 by henrik larsson Link to comment
korindjar Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Danas sam saznao da je Naom Chomsky licno pisao Tadicu, Cvetkovicu i Dacicu bas povodom Sinovoza Link to comment
Shearer Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Baba Zula (turski psihodelik ruts dub sastav)Mislim da je to nešto najegzotičnije što mogu da zamislim u oblasti muzike :) Link to comment
sherman Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Mislim da je to nešto najegzotičnije što mogu da zamislim u oblasti muzike :)sta ti je tu egzoticno osim sto su jamajka i turska daleko od nasruts i dub su rodjeni brat i sestra a psihodelija sestra od tetke dabua turska je kafa Link to comment
Shearer Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Džezva buljuk alal. (Totalno braaaate) ;) Link to comment
BigLebowsky Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ...ladno je neko iznajmio dub pistolse da sviraju na ovom rambojarboliprezirssmaranje gde se ufur placa konzervama i plasticnim flajkama...svejedno, likovi su carevi, sviraju do jaja ziku, od certa redovno naprave zurku i ponasaju se na bini, misle da su smekeri...nisam slusao novi album koji ce verovatno da prze, ali ako je poput prva dva, nema zime...preporucujem, nema bolje zabave za dzabe.... Link to comment
yolo Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 na majspejs stranici pise da Baba Zula (turski psihodelik ruts dub sastav, nekima mozda poznatiji iz filma "Crossing the Bridge") svira 4. juna na nekom festivalu u Skopju. do jaja!p.s. da li mozda neko zna o kom se festivalu radi, i neke poblize informacije? planira se hodocascehttp://www.myspace.com/babazula video sam postere za to sad dole po makedoniji al ubi me ne znam uopste sta je u pitanju, uglavnom su neka etno imena i slicno a baba zula je bilo jedino sto sam prepoznaobojim se da cemo morati na hodocasce do skoplja, baba zula su turski can, plus sama pomisao na skopske kafane i bitpazar je dovoljna da mi krenu bale na usta.... Link to comment
assück Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 video sam postere za to sad dole po makedoniji al ubi me ne znam uopste sta je u pitanju, uglavnom su neka etno imena i slicno a baba zula je bilo jedino sto sam prepoznaobojim se da cemo morati na hodocasce do skoplja, baba zula su turski can, plus sama pomisao na skopske kafane i bitpazar je dovoljna da mi krenu bale na usta....barem neko prepoznaje prave vrednosti jel si video mozda samo da li je open air ili ne? (ok, znam, mnogo pitam)p.s. kao covek gurman, da li si u SK jeo simit-burek? ako ne, toplo preporucujem! prazan burek u lepinji, zvuci ogavno ali je u stvari do jaja ukusno. Link to comment
John Coltrane Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Gilles Peterson u Domu Omladine 24.4. karta 700din...http://www.domomladine.org/sr_RS/news/855/17.html Link to comment
Defunctus Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 http://www.last.fm/event/1030890 Link to comment
wayfaring stranger Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Novembar i Concrete Worms sinoc u SKC-u - odlicni !!!Ni Kosta nije mogao da se seti kada je Novembar prosli put svirao u BG-u. Link to comment
Recommended Posts