BigLebowsky Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Koji je repertoar bio? Zadnji albuum, ili je rađen i Grejtest hits?zadnji uglavnom, plus grejtest hits...trajalo dobrih dva sata... Link to comment
Zabalujev Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 zadnji uglavnom, plus grejtest hits...trajalo dobrih dva sata...Do jaja. Grejtest hit je neprevaziđeno i neprejebivo štivo. Link to comment
BigLebowsky Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 ...meni je i tacno u pre podne ozbiljan album...mada fali im moskri, taj je ludo repovao...bio je i neki treci tip sa mikrofonom na bini, nemam pojma koji je...i dva lika za gramofonima, carevi... Link to comment
Zabalujev Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 ...meni je i tacno u pre podne ozbiljan album...mada fali im moskri, taj je ludo repovao...bio je i neki treci tip sa mikrofonom na bini, nemam pojma koji je...i dva lika za gramofonima, carevi...Video sad izveštaj na popboksu. Kažu da je Bvana u pitanju. Spominju ga često u pesmama, a i sudelovao je i na Tačno u pre podne i Grejstest hits. Tačno u pre podne, slažem se da je ozbiljan. Isti pogled na stvarnost, a Moskri fali da onim svojim mrzovoljnim deonicama da onu smorenu džanki atmosferu. Malo stilskog poigravanja, pa se album rasplinuo. Ali budimo realni, jedan je Pajp, U petnes do osam u subotu usta ja..., Gandžu puši, Air max... Ploča žestoka i po stihovima i po bitovima. Ej živote patnjo, ej živote bedo... Link to comment
Mp40 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Dojdjte na svirku!Sonic Boom Six (Manchester)Red Union (Isle of Man)CK13, Petak 27. Februar upad 400 u Mungosu pre, pesto na vratimaProvedite ugodno vece sa prijateljima... Link to comment
BigLebowsky Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 ...jedan ninja je sutra ponovo sa nama...najbolji ninja Link to comment
ordi Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 (edited) kupujem dve karte za depeche na uscukontakt: 07.maya@gmail.comtnxnista Edited February 28, 2009 by orderka Link to comment
morgana Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 kupujem dve karte za depeche na uscukontakt: 07.maya@gmail.comtnxnista jel to znaci da su karte rasprodate?:( Link to comment
ordi Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 nisu, ne brigajpazarila sam na gigstixu one od skoro 3000 i ostale su jos neke skuplje Link to comment
morgana Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 :)super. vec sam pocela da psujem alchajmera, ladno sam bila zaboravila na koncerat i kupovinu karata. Link to comment
Bane_V Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Oasis u Beču! Htela srčka da mi rikne na prvoj pesmi, posle sam se malo smirio! :D Link to comment
wayfaring stranger Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 (edited) Bojan Djordjevic je upravo najavio u Disko 3000 da ce 3MA nastupiti 12. marta u velikoj sali Doma Omladine u 12:30 ???????Jbt, pa koji koncert pocinje u podne? Sta su ovi, oboleli od spavace bolesti. Ima li neko informaciju koja bi mi se vise svidela????Edit: Počinje u 20:30. Informacija koja je spasila situaciju. Edited March 1, 2009 by wayfaring stranger Link to comment
johnnioza Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 jel su to oni shto ih i Ras hvalio? aj bacite mi neki linak na PM da poslusham malo. Link to comment
Recommended Posts