February 16, 200916 yr Koji je repertoar bio? Zadnji albuum, ili je rađen i Grejtest hits?zadnji uglavnom, plus grejtest hits...trajalo dobrih dva sata...
February 16, 200916 yr zadnji uglavnom, plus grejtest hits...trajalo dobrih dva sata...Do jaja. Grejtest hit je neprevaziđeno i neprejebivo štivo.
February 16, 200916 yr ...meni je i tacno u pre podne ozbiljan album...mada fali im moskri, taj je ludo repovao...bio je i neki treci tip sa mikrofonom na bini, nemam pojma koji je...i dva lika za gramofonima, carevi...
February 17, 200916 yr ...meni je i tacno u pre podne ozbiljan album...mada fali im moskri, taj je ludo repovao...bio je i neki treci tip sa mikrofonom na bini, nemam pojma koji je...i dva lika za gramofonima, carevi...Video sad izveštaj na popboksu. Kažu da je Bvana u pitanju. Spominju ga često u pesmama, a i sudelovao je i na Tačno u pre podne i Grejstest hits. Tačno u pre podne, slažem se da je ozbiljan. Isti pogled na stvarnost, a Moskri fali da onim svojim mrzovoljnim deonicama da onu smorenu džanki atmosferu. Malo stilskog poigravanja, pa se album rasplinuo. Ali budimo realni, jedan je Pajp, U petnes do osam u subotu usta ja..., Gandžu puši, Air max... Ploča žestoka i po stihovima i po bitovima. Ej živote patnjo, ej živote bedo...
February 21, 200916 yr Dojdjte na svirku!Sonic Boom Six (Manchester)Red Union (Isle of Man)CK13, Petak 27. Februar upad 400 u Mungosu pre, pesto na vratimaProvedite ugodno vece sa prijateljima...
February 28, 200916 yr kupujem dve karte za depeche na uscukontakt: [email protected]nista Edited February 28, 200916 yr by orderka
February 28, 200916 yr kupujem dve karte za depeche na uscukontakt: [email protected]nista jel to znaci da su karte rasprodate?:(
February 28, 200916 yr nisu, ne brigajpazarila sam na gigstixu one od skoro 3000 i ostale su jos neke skuplje
February 28, 200916 yr :)super. vec sam pocela da psujem alchajmera, ladno sam bila zaboravila na koncerat i kupovinu karata.
March 1, 200916 yr Oasis u Beču! Htela srčka da mi rikne na prvoj pesmi, posle sam se malo smirio! :D
March 1, 200916 yr Bojan Djordjevic je upravo najavio u Disko 3000 da ce 3MA nastupiti 12. marta u velikoj sali Doma Omladine u 12:30 ???????Jbt, pa koji koncert pocinje u podne? Sta su ovi, oboleli od spavace bolesti. Ima li neko informaciju koja bi mi se vise svidela????Edit: Počinje u 20:30. Informacija koja je spasila situaciju. Edited March 1, 200916 yr by wayfaring stranger
March 1, 200916 yr jel su to oni shto ih i Ras hvalio? aj bacite mi neki linak na PM da poslusham malo.