notenoughreasonsforclaire Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Imam dve karte za "Obojeni program" večeras u Ciglani, za pola cene. PM- ujte za dogovor.
kurdi Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 sta ima u beogradu u periodu 14-24. avgust? ne znam gde da trazim informacije...
klimt Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 https://www.tickets.rs/ http://www.urbanbug.net/magazin/vesti/koncerti-i-svirke
kurdi Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 hvala. jel bi na ovim sajtovima bilo objavljeno i recimo "dvojac bez kormilara u barutani" ili je ovo samo za vise etablirane stvari?
klimt Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Na tickets etablirani Na Urban Bug ima i "dvojaca..." Valjda ima još negde na netu informacija, samo meni nije poznato.
Ras Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 (edited) Obojeni Program live iz (online) serije Balkanrock Sessions: Obojeni sam gledao pre oko mesec dana u Ciglani što je bila injekcija dobrog raspoloženja. Da ne zaboravim jednako dobri Supernaut koji je isto veče svirao pre OP. Edit: I pored očigledne sličnosti formacije, u kojoj OP nastupaju već duže vreme, tek maločas me je live Kuda ovaj čovek ide jasno asocirala na Dirtbombs iz perioda We Have You Surrounded Edited August 11, 2021 by Ras 2
klimt Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 (edited) Bili su dobri i na Exitu, samo je posećenost bila katastrofalna, što se može videti na donjim snimcima. Ipak, prošli put, kada su snimili živi album, bio je i bolji nastup i mnogo više publike. Nisam znao da Supernaut još svira. Edited August 11, 2021 by klimt
ragasto Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Supernaut sam gledao pre 3 godine u Elektropioniru i bili su odlični.
James Marshall Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Plus vjerovatno nakoksani Žeks i Monx kao gosti iznenađenja
ragasto Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Trebalo bi da bude još jedna bina, videćemo ko će tu da bude...znam da su Popečitelji najavili nastup.
Recommended Posts