December 8, 20195 yr 2 hours ago, Nikola Kiric said: Zemun nije selendra! To mi je refleks kad mi neko kaže da je Zemun grad
December 8, 20195 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: Zezaš da ti se svidja? Guye? Naravno. Sviđala mi se letos, što ne bi i sad? Jedan loš snimak neće me pokolebati. Ostajem privržen. Edited December 8, 20195 yr by Ras
December 8, 20195 yr 2 hours ago, ragasto said: Fest mi se čini kao loša varijanta za svirke bendova koji nisu početnici, i u ovom slučaju nisu iz Beograda. Tu dolaze ljudi iz Zemuna, eventualno delovi NBGa i stvarno se svede na 20 ljudi koji sede i više pričaju nego što gledaju bend. Verovatno su uslovi bolji nego na drugim mestima, ali ako sviraš u Beogradu dva puta godišnje i od toga jednom na periferiji u koju ne idu ljudi koji koliko-toliko prate koncerte, onda ispadne ovako. Ali nije uopste tako. Skorije je Kolja napunio, Referenti redovno pune, KKN isto, Del Arno napunio... Mislim da su I Letu Stuke napunile, ali nisam bas siguran
December 8, 20195 yr Eto, bolji primeri...ja odem povremeno, u zavisnosti od toga ko svira ali je baš uvek bilo poluprazno. A uvek imam problem da dovedem još nekog jer "brate, znaš 'de je to". Ima veze i ko svira, naravno, ovde sam prvenstveno mislio na manje bendove koji i inače kubure sa brojem ljudi i onda kad se svira tamo...jebi ga. Čak mi i Kombinat izgleda kao malo bolja varijanta pošto se tu završavaju svirke ranije pa je lakše za prevoz. @Lezilebovich Edited December 8, 20195 yr by ragasto
December 8, 20195 yr Da se razumemo, ja skroz nisam objektivan. Em sam sa NBG, em cesto idem u taj deo Zemuna (marina, fest I jos neki budzaci)
December 8, 20195 yr 4 hours ago, Ras said: Guye? Naravno. Sviđala mi se letos, što ne bi i sad? Jedan loš snimak neće me pokolebati. Ostajem privržen. Okej Edited December 8, 20195 yr by I*m with the pilots
December 8, 20195 yr Popečitelji odrali večeras, kao i uvek. Ekipa mala ali odabrana, i predgrupa je bila jako dobra. Samo ne razumem zašto prave svirke u Festu, u selendri Zemunu može da dođe 20 ljudi, i to je sve:fantom:Za ovo bi trebalo da letiš sa ovog svetog mesta
December 8, 20195 yr Odličan je munze. Da mogu da kupim gajbu bilo gde, bilo bi to uz obalu u munzeu.