ragasto Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 2 hours ago, Nikola Kiric said: Zemun nije selendra! To mi je refleks kad mi neko kaže da je Zemun grad
Ras Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) 1 hour ago, I*m with the pilots said: Zezaš da ti se svidja? Guye? Naravno. Sviđala mi se letos, što ne bi i sad? Jedan loš snimak neće me pokolebati. Ostajem privržen. Edited December 8, 2019 by Ras
Lezilebovich Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 2 hours ago, ragasto said: Fest mi se čini kao loša varijanta za svirke bendova koji nisu početnici, i u ovom slučaju nisu iz Beograda. Tu dolaze ljudi iz Zemuna, eventualno delovi NBGa i stvarno se svede na 20 ljudi koji sede i više pričaju nego što gledaju bend. Verovatno su uslovi bolji nego na drugim mestima, ali ako sviraš u Beogradu dva puta godišnje i od toga jednom na periferiji u koju ne idu ljudi koji koliko-toliko prate koncerte, onda ispadne ovako. Ali nije uopste tako. Skorije je Kolja napunio, Referenti redovno pune, KKN isto, Del Arno napunio... Mislim da su I Letu Stuke napunile, ali nisam bas siguran
ragasto Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) Eto, bolji primeri...ja odem povremeno, u zavisnosti od toga ko svira ali je baš uvek bilo poluprazno. A uvek imam problem da dovedem još nekog jer "brate, znaš 'de je to". Ima veze i ko svira, naravno, ovde sam prvenstveno mislio na manje bendove koji i inače kubure sa brojem ljudi i onda kad se svira tamo...jebi ga. Čak mi i Kombinat izgleda kao malo bolja varijanta pošto se tu završavaju svirke ranije pa je lakše za prevoz. @Lezilebovich Edited December 8, 2019 by ragasto
Lezilebovich Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Da se razumemo, ja skroz nisam objektivan. Em sam sa NBG, em cesto idem u taj deo Zemuna (marina, fest I jos neki budzaci)
I*m with the pilots Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) 4 hours ago, Ras said: Guye? Naravno. Sviđala mi se letos, što ne bi i sad? Jedan loš snimak neće me pokolebati. Ostajem privržen. Okej Edited December 8, 2019 by I*m with the pilots
renne Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Popečitelji odrali večeras, kao i uvek. Ekipa mala ali odabrana, i predgrupa je bila jako dobra. Samo ne razumem zašto prave svirke u Festu, u selendri Zemunu može da dođe 20 ljudi, i to je sve:fantom:Za ovo bi trebalo da letiš sa ovog svetog mesta
James Marshall Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Što, ne voliš Popečitelje? Meni su ok.
ToniAdams Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Odličan je munze. Da mogu da kupim gajbu bilo gde, bilo bi to uz obalu u munzeu.
Recommended Posts