slepa živana Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Na dan certa, vako 1200... nešto mi mnogo još kad pomislim da će gde god da stanem, ispred mene da se nađu dva bolida koji ne zatvaraju usta... evo sad sam se iznervirala
Frank Pembleton Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Jbga, moguće da si u pravu, al voleo bih da čujem neke pesme pre albuma, trećeg.. ... Shiit has hit the fan...
ronin Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 U subotu mamojebači iz Sinja MORT u Elektropioniru...Karta 600 rsd, 800 rsd na dan certa...
ronin Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Ne znam...MORT...Jebeni uragan...Može da se rikne...
Strucnjak Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 (edited) Goran Trajkoski i Bjesovi uživo u Dragstoru https://www.tickets.rs/program/goran-trajkoski-i-bjesovi-uzivo-u-dragstoru-1533 Edited November 19, 2019 by Strucnjak
batticuore Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Одлично је било завршно вече Новосадског џез фестивала, нажалост нисам могла да испратим претходне дане. Сјајни извођачи, звук, музика и веома лепа интеракција са публиком. Отишла сам скоро сасвим неприпремљена, преслушавши тек нешто мало нумера преко јутјуба, кад оно - какво изненађење! Ватромет блиставих џезерских искрица са примесама соула, фанка, блуза, као облози на душу. Све честитке!
jms_uk Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Sophie Auster, veceras. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Krošek Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 On 2.10.2019. at 1:53, Nikola Kiric said: PARAF uskoro kreće na turneju. Potvrđeni datumi su 14.12. Beograd, 20.12. Rijeka i 15.2. Zagreb. Turneja će sigurno uključiti i Ljubljanu. Nastupit će kombinirana postava (s Vim Colom i Valterom Kocijančićem) s dodatnim glazbenicima koji su već nastupali u koncertnim postavama banda. Paraf će promovirati CD box-set 'Sabrana djela 1976-1987' te obljetničko reizdanje albuma 'Zastave' koji uskoro izlazi na vinilu s originalnim mixom i dodatnom pjesmom 'Metalci'. prvi datum turneje je 13.12. novi sad preporucujem svima da dodju u novi sad i dozive bend u opustenijem i autenticnijem prostoru od sale amerikana.
jms_uk Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Moglo je i na Jazz topik Sent from my iTelephone using Tapatalk
Gojko & Stojko Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Oscar Jerome u petak, u Landsdowne hotelu. Mala sala, manje od sto ljudi, tepih ulepljen pivom lepi obuću što đuskanju daje poseban šarm. Bend dobar preko očekivanja, naročito kada je ćelavac svirao saksofon a ne klavijature. SaE
roksi Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 18 hours ago, Gojko & Stojko said: Oscar Jerome u petak, u Landsdowne hotelu. Mala sala, manje od sto ljudi, tepih ulepljen pivom lepi obuću što đuskanju daje poseban šarm. Bend dobar preko očekivanja, naročito kada je ćelavac svirao saksofon a ne klavijature. SaE preljubomorna sam. deluje da je bilo bas intimno! (u melb je nastupao u night cat-u, pa pretpostavljam da je bilo manje "kamerno"...)
Recommended Posts