Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

1. avgust 

Presing i Bullet for a Badman

u letnjem Dragstore-u. 

Da li je neko skorije gledao Presing? Kako to zvuci? 

Posted

Bio na Muse-u u Lisabonu pre neki dan, ukombinovao s putovanjem. Nisam nista specijalno ocekivao jer cepaju gomilu pesama s novog albuma i setlist bio nekako meh, ali... Jebeno su ugazili. Svirali su i Deftones - Headup na bisu. :smiley_hail: Visual, audio, prostor, organizacija - sve 10. 

Highlight. :cool:

Posted
On 26.7.2019. at 12:39, wayfaring stranger said:

1. avgust 

Presing i Bullet for a Badman

u letnjem Dragstore-u. 

Da li je neko skorije gledao Presing? Kako to zvuci? 

+ kad realno pocinje taj koncert?

(presing, ovo druge ne znam sta je)

Posted
On 10.7.2019. at 23:07, maheem said:

Lep izveštaj, hvala na pisanju

On 20.7.2019. at 13:08, Ras said:

@klimt

Čitaju se tvoji izveštaji iako se možda ne lajkuju koliko bi trebalo :thumbsup:

Hvala Rase i tebi i maheemu! Gomilu dobre muzike sam ovde čuo. Dosta toga baš od vas dvojice.

Kopirao sam pre gašenja Foruma B92 neke svoje komentare koncerata i čitajući ih shvatio da sam mnogo detalja već zaboravio. To me je podstaklo da nešto opširnije napišem. 

On 20.7.2019. at 12:43, beyoncé said:

usput, imaš priliku da nadoknadiš propuštenog gorana trajkoskog na beer festu :unsure:

Hvala na informaciji, Beer fest ipak izbegavam. Za Gorana bi napravio izuzetak, ali tog 17. nema šanse da stignem.

Hindi Zahru i dalje slušam...

Posted (edited)

mgla 18.9. u bg.

FAK JEA!!!!!

Edited by Nikodije
Posted

Kakva olujčina u Trogiru, lebe mekani, prekinut Vojkov koncert, mada je pokušao da tera bez razglasa,  publika je bila orna, a onda je bina krenula da se raspada i da leti po Kamerlengu, prilična panika na kraju...

U povratku ludnica, drveće popadalo na sve strane, murija, vatrogasci, haos! Stigli kući mokri do gaća.

Posted

Sjajni su bili, dvaput izlazili na bis, definitivna preporuka za gledanje i slusanje uzivo.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Posted

7.8. Bremen

Posted

Vecim delom nov materijal koji nije jos ni snimljen...

Posted

sinoć Max Cavalera i Soulfly sasvim sasvim dobri na Beer Garden.

nije ovo nivo uzbudjenja kao kad sam ih gledao pre 15 godina u Hali Sportova, valjda zato što sam i ja stariji i verovatno zato što je ovde zvuk bio nekako rasplinut među drvećem štaliveć :D

al dobro krljaju matori i dalje.

Posted

Isti utisak:D. Solidan koncert, zvuk malo mrljav ali čulo se šta je trebalo...vratile su se uspomene, i na Maksovu svirajku (kako god se zove ono brazilsko čudo) i na ptičje gnezdo koje je ranije imao na glavi.

Posted

Video sam nekog četnika u publici isti Max, ali sa četničkom majicom.