Jump to content

koncerti

Featured Replies

ja sam po običaju videla tek sada

• Replies 9.7k
  • Views 845.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

OnBlackheath festival, dan prvi

Sent from my iTelephone using Tapatalk

OnBlackheath festival, dan drugi

I jos malo

kakav vremeplov :D

hulahop pobedio :lol:

Sjajna Shilpa Ray svira krajem jula u tri grada u zemlji. Beograd, Novi Sad i Jagodina. Prosto je fenomenalna uzivo, i veoma prijatna i zabavna posle koncerta.

https://balkanrock.com/vesti/najave/shilpa-ray-u-julu-u-beogradu/

Imam samo nesto sa mog koncerta, nesto mirnije; ovu drugu pesmu je posvetila nekome i mislim da u pitanju bio Prince (inace je tada i obradila jednu od njegovih najcuvenijih pesama), bezveze je sto je posle nisam ipak pitala. Zvuk nam nije bio sjajan, to je taj isti prostor u kom sam slusala svasta drugo, nadam se da ce kod nas biti dobro na tom polju. Dobra muzicka voznja je zagarantovana.

Ovo je vec Shilpa pustena sa lanca

@beyoncé

-----------

Nego, jesu li svirali Baba Zula zimus negde u Beogradu na kraju, tupili smo mnogo o KC Gradu..? Mi idemo da ih slusamo uskoro, a sa njima (tj, valjda kao solo show) ce biti i nova muzicka zvezda, Gaye Su Akyol. Slusala sam sta ima po tjubu, nesto mi se svidja, nesto i ne - ostavicu da me iznenadi uzivo :)

@beyoncé

Nisu bili najavljeni Baba Zula, već Dirtmusic (Eckman + Race, a na poslednjem albumu + Murat).

Ovo sa busom je ludilo!

Moguće je, mada mislim da je to bila buva.

Odgledao sam nekoliko ovih live snimaka na njenom kanalu - turkinja mi se baš, baš dopada:

Tnx, iwtp!

On 16.7.2019. at 21:35, I*m with the pilots said:

Nego, jesu li svirali Baba Zula zimus negde u Beogradu na kraju, tupili smo mnogo o KC Gradu..?

On 16.7.2019. at 21:48, Ras said:

Nisu bili najavljeni Baba Zula, već Dirtmusic (Eckman + Race, a na poslednjem albumu + Murat).

ne unosi zabunu!

@I*m with the pilots 

BZ su bili dvaput najavljivani jesenas, oba puta se ništa nije desilo.

gaye su akyol je već neko vreme poznata i van turske. mislim da je izdala album za eckmanov glitterbeat. prošle godine je uz dirtmusic nastupala na off festu - world music side-projektu skopskog džez festivala. preslušala sam malo tada i utisak mi je bio otprilike kao tvoj.

On 16.7.2019. at 21:35, I*m with the pilots said:

šta je jazz kantina lisabon?

Jazz Kantina Lisabon predstavlja idealno mesto da pored osnovne delatnosti pruži mogućnost organizacije korporativnih žurki ili “after work party-ja” obzirom na direktnu povezanost sa svim dvoranama. Organizujte svoj networking, kafe pauzu ili ručak u 250 kvadratnih metara i modularnu postavku koja je obezbeđena.

Itd...

Idealno mesto za gledati Palomu Faith.

bajno

Op op, kakav ubod :)

print_photo.php?table=events_events&fiel

Idem večeras da gledam svirku LJubičica na trgu galerija

Ne znam šta da mislim o sebi... :unsure:

51 minutes ago, Filozof manijak said:

Idem večeras da gledam svirku LJubičica na trgu galerija

Ne znam šta da mislim o sebi... :unsure:

Buljičice live su mnogo bolje nego na studijskim snimcima.

Sinoć sam malo zakačio E-Play (jednolično), zatim otrpeo i Straight Mickey and the Boyz, da bi sačekao Obojeni Program, što je quantum leap u odnosu na prethodne! Nisam ih dugo slušao uživo, pa mi je i prijalo što su svirali nekakav best of, prilagođeni repertoar - Obojeni odličan!