July 16, 20195 yr Sjajna Shilpa Ray svira krajem jula u tri grada u zemlji. Beograd, Novi Sad i Jagodina. Prosto je fenomenalna uzivo, i veoma prijatna i zabavna posle koncerta. https://balkanrock.com/vesti/najave/shilpa-ray-u-julu-u-beogradu/ Imam samo nesto sa mog koncerta, nesto mirnije; ovu drugu pesmu je posvetila nekome i mislim da u pitanju bio Prince (inace je tada i obradila jednu od njegovih najcuvenijih pesama), bezveze je sto je posle nisam ipak pitala. Zvuk nam nije bio sjajan, to je taj isti prostor u kom sam slusala svasta drugo, nadam se da ce kod nas biti dobro na tom polju. Dobra muzicka voznja je zagarantovana. Ovo je vec Shilpa pustena sa lanca @beyoncé ----------- Nego, jesu li svirali Baba Zula zimus negde u Beogradu na kraju, tupili smo mnogo o KC Gradu..? Mi idemo da ih slusamo uskoro, a sa njima (tj, valjda kao solo show) ce biti i nova muzicka zvezda, Gaye Su Akyol. Slusala sam sta ima po tjubu, nesto mi se svidja, nesto i ne - ostavicu da me iznenadi uzivo @beyoncé
July 16, 20195 yr Nisu bili najavljeni Baba Zula, već Dirtmusic (Eckman + Race, a na poslednjem albumu + Murat). Ovo sa busom je ludilo!
July 16, 20195 yr Moguće je, mada mislim da je to bila buva. Odgledao sam nekoliko ovih live snimaka na njenom kanalu - turkinja mi se baš, baš dopada: Tnx, iwtp!
July 18, 20195 yr On 16.7.2019. at 21:35, I*m with the pilots said: Nego, jesu li svirali Baba Zula zimus negde u Beogradu na kraju, tupili smo mnogo o KC Gradu..? On 16.7.2019. at 21:48, Ras said: Nisu bili najavljeni Baba Zula, već Dirtmusic (Eckman + Race, a na poslednjem albumu + Murat). ne unosi zabunu! @I*m with the pilots BZ su bili dvaput najavljivani jesenas, oba puta se ništa nije desilo. gaye su akyol je već neko vreme poznata i van turske. mislim da je izdala album za eckmanov glitterbeat. prošle godine je uz dirtmusic nastupala na off festu - world music side-projektu skopskog džez festivala. preslušala sam malo tada i utisak mi je bio otprilike kao tvoj. On 16.7.2019. at 21:35, I*m with the pilots said: https://balkanrock.com/vesti/najave/shilpa-ray-u-julu-u-beogradu/ šta je jazz kantina lisabon?
July 18, 20195 yr Quote Jazz Kantina Lisabon predstavlja idealno mesto da pored osnovne delatnosti pruži mogućnost organizacije korporativnih žurki ili “after work party-ja” obzirom na direktnu povezanost sa svim dvoranama. Organizujte svoj networking, kafe pauzu ili ručak u 250 kvadratnih metara i modularnu postavku koja je obezbeđena. Itd... Idealno mesto za gledati Palomu Faith.
July 18, 20195 yr Idem večeras da gledam svirku LJubičica na trgu galerija Ne znam šta da mislim o sebi...
July 18, 20195 yr 51 minutes ago, Filozof manijak said: Idem večeras da gledam svirku LJubičica na trgu galerija Ne znam šta da mislim o sebi... Buljičice live su mnogo bolje nego na studijskim snimcima.
July 20, 20195 yr Sinoć sam malo zakačio E-Play (jednolično), zatim otrpeo i Straight Mickey and the Boyz, da bi sačekao Obojeni Program, što je quantum leap u odnosu na prethodne! Nisam ih dugo slušao uživo, pa mi je i prijalo što su svirali nekakav best of, prilagođeni repertoar - Obojeni odličan!