batticuore Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 (edited) Cenim da ce nas gosin Reakcija biti mastovitiji, ovo je samo malo doteran omot novog albuma "Get It Together". ;)ne sumnjam ni ja da ce se gosn Reakcija potruditi, malo se zezam na neciji racun ;) . mada zalud sav njegov raskosni likovni talenat ako cena karte bude 2000 din! :( thx za info. verovatno cu da rizikujem. (ne bi bio prvi za koji sam se zajebao.)molim vojo i :) . nadam se da se neces razocarati ako odes!! Edited November 22, 2008 by batticuore Link to comment
Mp40 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 (edited) srbija do essena!Upad na rockpalast festival 35e, Srbin platio 10 i castio zemaru na vratima pivom (dok sam stajao u redu za karte, cuo da prica mobilnim na Jugoslovenskom pa ponudio deal. Odmah prihvaceno!)Glasvegas pokidali. Odsvirali taj jedan album sto imaju od pocetka do kraja. Dosta mase ali malo fanova pa smo upali u oci i usi bendu sto je rezultiralo odlaskom u bekstejdj gde je KDP opet prokuljao iz mene. Dakle: puno grebanja finog vina i currywurst uz prijatno caskanje sa bubnjarkom koja nema bas bubanj jer ne ume da ga svira. Odlican bend. Zakon provod. Pevac ladno lici na Strummera...here we, here we, here we FUCKING GOOOOOOOOOOO! Edited November 22, 2008 by Mp40 Link to comment
Lale Gator Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Izem ti taj evropski provod, ti već odrađen a mi se ovde tek spremamo zagrad... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 srbija do essena!Upad na rockpalast festival 35e, Srbin platio 10 i castio zemaru na vratima pivom (dok sam stajao u redu za karte, cuo da prica mobilnim na Jugoslovenskom pa ponudio deal. Odmah prihvaceno!)Glasvegas pokidali. Odsvirali taj jedan album sto imaju od pocetka do kraja. Dosta mase ali malo fanova pa smo upali u oci i usi bendu sto je rezultiralo odlaskom u bekstejdj gde je KDP opet prokuljao iz mene. Dakle: puno grebanja finog vina i currywurst uz prijatno caskanje sa bubnjarkom koja nema bas bubanj jer ne ume da ga svira. Odlican bend. Zakon provod. Pevac ladno lici na Strummera...here we, here we, here we FUCKING GOOOOOOOOOOO!lucky bastard. taj 1 album glasvegasa mi je u 5 najboljih ove godine. pjevac je inace bivsi profesionalni fudbaler, igrao za neke nizeligase - gretnu, izmedju ostalog Link to comment
Mp40 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 stigo je majstor do QPRangers FC ali je onda odlucio da se posveti muzici ozbiljno...Kakav kralj! Link to comment
korindjar Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 (edited) madball, anyone? Edited November 23, 2008 by Hustler Link to comment
madball Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 madball, anyone?HeheSta mislis? ;) Link to comment
MachineGunEtiquette Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 a public enemy :okolko karta? kontam sad je vise od 1000? Link to comment
bios Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 mogli su i the roots da dovedu na taj becks kad su već u komšiluku. sviraju 29.11 na nekom festivalu u skoplju. (dan republike :D) Link to comment
fancy claps Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 mogli su i the roots da dovedu na taj becks kad su već u komšiluku. sviraju 29.11 na nekom festivalu u skoplju. (dan republike :D)stvarno bi mogli. Link to comment
yolo Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 28.11 su u varsavi, koliko vidim Link to comment
bios Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 u varšavi umesto da su kod nas ma ja to nešto šbbkbb lupam jer se ne sećam kad su svirali ovako blizu. kome se ide, skoplje nije daleko. Link to comment
Lezilebovich Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 kolko karta? kontam sad je vise od 1000?Jos uvek je 'iljadu dinara. Link to comment
Recommended Posts