February 25, 20169 yr Vidim da kreće da šljaka ovaj Elektropionir u novoj meki za blejaž. Ko to drži i kome da se obraćam?
February 25, 20169 yr gun club facebook page kao i do sad. od sledece nedelje bice promenjeno ime stranice.
February 25, 20169 yr druga prica, drugi klub, isti ljudi plus novi ljudi. zatvara se gan posle vikenda, ostaje streljana za one koji vole da pucaju.
February 25, 20169 yr Mislio sam da dovodim nešto tamo eventualno, al mi se ne mili da osim standardnih stvari mislim i o onim koje bi trebalo da se podrazumevaju.
March 21, 20169 yr Omiljeni bend na forumu Kompletan dozivljaj iz Zabrega Edited March 21, 20169 yr by wayfaring stranger
March 22, 20169 yr Razumijem Emira, i ja sam tezgario i nastupao u svakakvim pojavnim oblicima ali ovo mi je kao kad vidiš svog idola iz djetinjstva kako se pijan valja po blatu :D
March 23, 20169 yr Mislis na Emira Hota?Novi album otvara cist SUPERSUCKERS vibe ... ako izuzmemo tekst, koji je i meni, fanu, previse "patetican".
March 23, 20169 yr Da, meni je on neopjevani car, svira k'o nenormalan sve moguće stilove, a ubija ciganiju i sevdah
March 29, 20169 yr Da, meni je on neopjevani car, svira k'o nenormalan sve moguće stilove, a ubija ciganiju i sevdah Danas mi rekose da su sinoc bili kod Ivana Ivanovica. Nadjem na netu i voila (od 12. minuta): http://www.prva.rs/web-tv/emisija/vece-sa-ivanom-ivanovicem/24006/ivan-ivanovic-i-muskarci-302/73700/3-deo.html Tri gitare, totalni raspad :) Da li je ovaj krajnje levo Emir Hot? Vidim da je "maskiran" pa ne mogu da provalim.