Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Vidim da kreće da šljaka ovaj Elektropionir u novoj meki za blejaž. Ko to drži i kome da se obraćam?

Posted

pa to je valjda ekipa iz Streljane...

Posted

druga prica, drugi klub, isti ljudi plus novi ljudi. zatvara se gan posle vikenda, ostaje streljana za one koji vole da pucaju.

Posted

Mislio sam da dovodim nešto tamo eventualno, al mi se ne mili da osim standardnih stvari mislim i o onim koje bi trebalo da se podrazumevaju.

Posted

ima drugih mesta, bobu hvala, ako postoji dilema - onda bolje ne /mojih 5c/

• 4 weeks later...
Posted

tav falco's panther burns - beograd, subota, 11. jun @ javimzanekidan

Posted

krishna te pozivila djecace  :P

Posted (edited)

Omiljeni bend na forumu

24150499739_25a25fef66_z.jpg

Kompletan dozivljaj iz Zabrega

Edited by wayfaring stranger
Posted

Razumijem Emira, i ja sam tezgario i nastupao u svakakvim pojavnim oblicima ali ovo mi je kao kad vidiš svog idola iz djetinjstva kako se pijan valja po blatu :D

Posted

Mislis na Emira Hota?

Novi album otvara cist SUPERSUCKERS vibe ... ako izuzmemo tekst, koji je i meni, fanu, previse "patetican".

Posted

Da, meni je on neopjevani car, svira k'o nenormalan sve moguće stilove, a ubija ciganiju i sevdah  :kralj:

Posted

Da, meni je on neopjevani car, svira k'o nenormalan sve moguće stilove, a ubija ciganiju i sevdah  :kralj:

Danas mi rekose da su sinoc bili kod Ivana Ivanovica. Nadjem na netu i voila (od 12. minuta):

http://www.prva.rs/web-tv/emisija/vece-sa-ivanom-ivanovicem/24006/ivan-ivanovic-i-muskarci-302/73700/3-deo.html

Tri gitare, totalni raspad :) Da li je ovaj krajnje levo Emir Hot? Vidim da je "maskiran" pa ne mogu da provalim.

Posted

Jeste, Hot je ovaj sa šeširom i dugom kosom