Nikodije Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 dobra stoner ponuda narednih dana u bozidarcu petak 13. https://www.youtube.com/watch?v=a5ZUq3PgWeg petak 27. https://www.youtube.com/watch?v=FkX6PdXyPkM
ljakse Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 petak 27. https://www.youtube.com/watch?v=FkX6PdXyPkM +1000 jes da je usrani božidar, al ovo se ne propušta.
Apollo Creed Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 +1000 jes da je usrani božidar, al ovo se ne propušta. plusic naravno,mada ce zvuk biti tradicionalno kanta. Inace i STS u istom prostoru 18.12.
ljakse Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 +1000 jes da je usrani božidar, al to se propušta
Bujodrag Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Što nisi došao na igranku u Božidarac, pa da vidiš šta je cert koncerta!
wayfaring stranger Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 (edited) Tumaro Od Vardara do Triglava - Nikki Louder, Threesome i KNNT // Petak 13. novembar, 21h // Kc Grad 27.11. PRESING, THE IMMIGRANTS I CROSS BREEZE U KC GRADU Edited November 12, 2015 by wayfaring stranger
Willow Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Što nisi došao na igranku u Božidarac, pa da vidiš šta je cert koncerta! Jbg, nisam video ivent na Fejsu :)
Parsons Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Gledao sam sinoc jedan od mojih omiljenih novih bendova Hollis Brown uzivo u Manhajmu. Svirali su za nas desetoro, iako koncert je bio besplatan , otprasili su zestoko, stvari sa novog albuma zvuce jos bolje uzivo. Posle koncerta su se licno zahvalili svakom posetiocu , rekao sam im da idu u Beograd da sviraju i da ce imati minimum 200 ljudi .
bad music for bad people Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Gledao sam sinoc jedan od mojih omiljenih novih bendova Hollis Brown uzivo u Manhajmu. Svirali su za nas desetoro, iako koncert je bio besplatan , otprasili su zestoko, stvari sa novog albuma zvuce jos bolje uzivo. Posle koncerta su se licno zahvalili svakom posetiocu , rekao sam im da idu u Beograd da sviraju i da ce imati minimum 200 ljudi . ložih ih, nije to ok
Parsons Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 ne znam bade, mislim da to zavisi od cene, ovde su svirali za dz. mislim da bi se u beogradu skupilo 200 fanova ili zainteresovanih da je za dz ili da je cena simbolicna. ali, verovatno si u pravu, jer bolje poznajes situaciju nego ja.
bad music for bad people Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 da, ali to što je bio besplatan ulaz ne znači da je bend svirao za dž ;) realno, mislim da su plaćeni iz nekog budžeta, sa šanka, častio gazda kafane... kako bilo, siguran sam da bi ovde bilo čupavo da se izvede. sad baš pogledah ko ih radi u evropi. ispostavilo se ista agencija sa kojom uskoro radim dilejnija, a prethodno smo radili još neke bendove, pa ću da pišem liku i pitam da li bi mogao da ih pošalje kada sledeći put budu došli, a cenim da će to biti za godinu dana.
nezvanova Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 na trecem programu RB prenosili koncert iz studija 6 igora gostuskog i muzicara baka teatra iz geteburga. odlicno!
Recommended Posts