November 3, 200816 yr Meni je prvi pevac iz 4Skins najveci rok pevac u istoriju od rok muzike!... pa tebi je i turneja dobar film...
November 9, 200816 yr <_<zavidim, al necu da priznamEvo vodicu te ja na Zoranu Kada bi svi kao mornari......la la laaaaaaaa
November 9, 200816 yr I što je najvažnije, Rezidentsi svojim koncertom otvaraju renovirani Dom omladine, u koji je uloženo milion američkih dolara! Sada koncertni prostor Doma omladine liči na vasionski brod, drugim rečima, svi koji nešto znače u svetskoj muzici treba da dođu ovde da sviraju jer mogu da biraju koncertni prostor: Sajam, Arena, Dom sindikata, Sava centar, Dom omladine, Hala sportova, EXPO, Ušće, Hipodrom, Kolarac, JDP, SKC, ... Nastavite niz! Edited November 9, 200816 yr by stoka
November 9, 200816 yr I što je najvažnije, Rezidentsi svojim koncertom otvaraju renovirani Dom omladine, u koji je uloženo milion američkih dolara! Sada koncertni prostor Doma omladine liči na vasionski brod, drugim rečima, svi koji nešto znače u svetskoj muzici treba da dođu ovde da sviraju jer mogu da biraju koncertni prostor: Sajam, Arena, Dom sindikata, Sava centar, Dom omladine, Hala sportova, EXPO, Ušće, Hipodrom, Kolarac, JDP, SKC, ... Nastavite niz!
November 9, 200816 yr mogu da potvrdim ovo za dom omladine. ja idem na cert samo zbog prostora (a ni kartu ne placam). rezidentsi su smor. (misim, ozbiljno, kakvi ljudi to slusaju? aj kao hepening, tu smo, provod performans ito, al ne verujem da neko to slusa kod kuce. misim rezidents) Edited November 9, 200816 yr by fancy claps
November 9, 200816 yr nista rezidentsi ne otvaraju. renovira se samo pogon doma omladine (sala na spratu), a pre par nedelja mi je delovalo kao da radovi na tom prostoru nece biti zavrseni bas uskoro. pretpostavljam da ce koncert biti u bioskopskoj sali, koja je bila u funkciji i za vreme jazz festivala. Edited November 9, 200816 yr by johnnioza