fancy claps Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Meni je prvi pevac iz 4Skins najveci rok pevac u istoriju od rok muzike!... pa tebi je i turneja dobar film... Link to comment
JFrame Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Vecaras Autopark u Siprazju... Link to comment
luba Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 usled razvoja price o koncertu i muzici queen, splitovan je novi topik Link to comment
Killiana Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Da li neko mozda ima karte za Jean Michel Jarre-a i rad je da ih proda? Link to comment
Hella Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Ко зна, зна. Ко не зна - и не мора да зна. :Hail: Link to comment
kgmr Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 29.XI arena"doktor nele i profesor kusturica" Link to comment
kgmr Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 29.XI arena"doktor nele i profesor kusturica"11. XI sava centarzorana pavic Link to comment
kgmr Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 pocela, kupljena, eventim, dom omladine, mislim i bilet servis. 1200. Link to comment
morgana Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 <_<zavidim, al necu da priznam Link to comment
sherman Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 <_<zavidim, al necu da priznamEvo vodicu te ja na Zoranu Kada bi svi kao mornari......la la laaaaaaaa Link to comment
morgana Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 zorana je ogavna grobarka, ja mislim na neleta i kusturicu :) Link to comment
stoka Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) I što je najvažnije, Rezidentsi svojim koncertom otvaraju renovirani Dom omladine, u koji je uloženo milion američkih dolara! Sada koncertni prostor Doma omladine liči na vasionski brod, drugim rečima, svi koji nešto znače u svetskoj muzici treba da dođu ovde da sviraju jer mogu da biraju koncertni prostor: Sajam, Arena, Dom sindikata, Sava centar, Dom omladine, Hala sportova, EXPO, Ušće, Hipodrom, Kolarac, JDP, SKC, ... Nastavite niz! Edited November 9, 2008 by stoka Link to comment
Papovac Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 I što je najvažnije, Rezidentsi svojim koncertom otvaraju renovirani Dom omladine, u koji je uloženo milion američkih dolara! Sada koncertni prostor Doma omladine liči na vasionski brod, drugim rečima, svi koji nešto znače u svetskoj muzici treba da dođu ovde da sviraju jer mogu da biraju koncertni prostor: Sajam, Arena, Dom sindikata, Sava centar, Dom omladine, Hala sportova, EXPO, Ušće, Hipodrom, Kolarac, JDP, SKC, ... Nastavite niz! Link to comment
fancy claps Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) mogu da potvrdim ovo za dom omladine. ja idem na cert samo zbog prostora (a ni kartu ne placam). rezidentsi su smor. (misim, ozbiljno, kakvi ljudi to slusaju? aj kao hepening, tu smo, provod performans ito, al ne verujem da neko to slusa kod kuce. misim rezidents) Edited November 9, 2008 by fancy claps Link to comment
johnnioza Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) nista rezidentsi ne otvaraju. renovira se samo pogon doma omladine (sala na spratu), a pre par nedelja mi je delovalo kao da radovi na tom prostoru nece biti zavrseni bas uskoro. pretpostavljam da ce koncert biti u bioskopskoj sali, koja je bila u funkciji i za vreme jazz festivala. Edited November 9, 2008 by johnnioza Link to comment
Recommended Posts