October 4, 20159 yr Rezidenc su nastali još 70-ih i tada su izdali i svoje najvažnije delo koje ih i definiše - "Komeršl elbum" ... ma zajebavam se ,sta se primas
October 10, 20159 yr Ništa posle Lajv Ejda nije se kreativno desilo u muzici ko te jebe kad nisi znao da uživaš u procvatu elektronske muzike
October 14, 20159 yr Хироми Д Трио проџект 31. октобар у Дому омладине. Не знам ко ће бити у пратњи, али обе комбинације изувају. Карте од 800 до 1500. Моја у џепу :) Edited October 14, 20159 yr by Прслин
October 14, 20159 yr https://www.youtube.com/watch?v=RFeVvcIUd4I 29og u Bitefu ja vec uzeo kartu za 800. Uzevsi u obzir koliko cesto nastupa, ovo je za nepropustiti iako im je lokacija malo cudna.
October 14, 20159 yr Pa, bogami, aktivan je on otkako je probio led sa onim certom u Domu Sindikata. Valjda do sad nije imao herca da izađe pred publiku a i nije se furao na žive svirke, pa nije ni okupljao bend. Sad jednostavno ima i dovoljno stvari za koncert a i dovoljno je to rasčistio sam sa sobom.
October 14, 20159 yr Pa, bogami, aktivan je on otkako je probio led sa onim certom u Domu Sindikata. Valjda do sad nije imao herca da izađe pred publiku a i nije se furao na žive svirke, pa nije ni okupljao bend. Sad jednostavno ima i dovoljno stvari za koncert a i dovoljno je to rasčistio sam sa sobom. Ja sam taj prvi propustio, a znam da je dugo imao frku od nastupa. Drago mi je ako je to probio.
October 14, 20159 yr Bio na Exitu, Arsenalu, u Nikšiću, u Nišu, bar što sam ja ispratio (da je nastupao, nisam ga gledao). I meni je drago, i ja sam promašio taj prvi, kanim se otići na ovaj drugi, samo da mi odgode neku obavezu koju su mi nametnuli za taj 29. a blizu su da je odgode. Kažu da je taj prvi bio čista emocija.
October 14, 20159 yr Хироми Д Трио проџект 31. октобар у Дому омладине. Не знам ко ће бити у пратњи, али обе комбинације изувају. Карте од 800 до 1500. Моја у џепу :) Ona je carica. Još i Sajmon ako dodje..... Nadam se da neću propustiti.
October 27, 20159 yr Cek, svi ovi koncerti (Zig Zags/James Leg/Steve Wynn) se u Beogradu naplacuju (500/700/1000) dok su kod nas free. People's Republic Of Novi Sad :lala:
October 28, 20159 yr Cek, svi ovi koncerti (Zig Zags/James Leg/Steve Wynn) se u Beogradu naplacuju (500/700/1000) dok su kod nas free. People's Republic Of Novi Sad :lala: Pa vi stekate novce za usrani Exit,mora nekako da vas navuku