Haralampije Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Rezidenc su nastali još 70-ih i tada su izdali i svoje najvažnije delo koje ih i definiše - "Komeršl elbum" ... ma zajebavam se ,sta se primas
maheem Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ništa posle Lajv Ejda nije se kreativno desilo u muzici ko te jebe kad nisi znao da uživaš u procvatu elektronske muzike
Прслин Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 (edited) Хироми Д Трио проџект 31. октобар у Дому омладине. Не знам ко ће бити у пратњи, али обе комбинације изувају. Карте од 800 до 1500. Моја у џепу :) Edited October 14, 2015 by Прслин
*edited by mod Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RFeVvcIUd4I 29og u Bitefu ja vec uzeo kartu za 800. Uzevsi u obzir koliko cesto nastupa, ovo je za nepropustiti iako im je lokacija malo cudna.
James Marshall Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Pa, bogami, aktivan je on otkako je probio led sa onim certom u Domu Sindikata. Valjda do sad nije imao herca da izađe pred publiku a i nije se furao na žive svirke, pa nije ni okupljao bend. Sad jednostavno ima i dovoljno stvari za koncert a i dovoljno je to rasčistio sam sa sobom.
*edited by mod Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Pa, bogami, aktivan je on otkako je probio led sa onim certom u Domu Sindikata. Valjda do sad nije imao herca da izađe pred publiku a i nije se furao na žive svirke, pa nije ni okupljao bend. Sad jednostavno ima i dovoljno stvari za koncert a i dovoljno je to rasčistio sam sa sobom. Ja sam taj prvi propustio, a znam da je dugo imao frku od nastupa. Drago mi je ako je to probio.
James Marshall Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Bio na Exitu, Arsenalu, u Nikšiću, u Nišu, bar što sam ja ispratio (da je nastupao, nisam ga gledao). I meni je drago, i ja sam promašio taj prvi, kanim se otići na ovaj drugi, samo da mi odgode neku obavezu koju su mi nametnuli za taj 29. a blizu su da je odgode. Kažu da je taj prvi bio čista emocija.
Bujodrag Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Хироми Д Трио проџект 31. октобар у Дому омладине. Не знам ко ће бити у пратњи, али обе комбинације изувају. Карте од 800 до 1500. Моја у џепу :) Ona je carica. Još i Sajmon ako dodje..... Nadam se da neću propustiti.
Nevernik Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Cek, svi ovi koncerti (Zig Zags/James Leg/Steve Wynn) se u Beogradu naplacuju (500/700/1000) dok su kod nas free. People's Republic Of Novi Sad :lala:
Nikola Kiric Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 pa, kad vas placa CIA i ostale strane sile...
Haralampije Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Cek, svi ovi koncerti (Zig Zags/James Leg/Steve Wynn) se u Beogradu naplacuju (500/700/1000) dok su kod nas free. People's Republic Of Novi Sad :lala: Pa vi stekate novce za usrani Exit,mora nekako da vas navuku
Recommended Posts