Jump to content

koncerti

Featured Replies

Sutra u Zvezdi

### (Sisak/ZG) + i mrtvi stare mljelje kombo

bioskop zvezda po prvi put ima čast da ugosti famozni sisački multimedijalni kolektiv, kriptičnog imena ###. momci su rešili da svoj novi EP snime u prostorijama novouspostavljenog legendarnog bioskopa, i da završetak snimanja obeleže spektakularnim, a opet intimnim koncertom za ekipu, a i šire. na bini će im se pridružiti određen broj drugara, čiji je zadatak da dodaju dosta egzotičnih začina u ljutu i zajebanu čorbu koju tradicionalno krčkaju već nekoliko godina.

https://www.facebook.com/pages/dRdRdR/189002591246840
https://d-d-d.bandcamp.com/

ulaz dž, 22h

https://www.facebook.com/events/138154263190478/

• Replies 9.7k
  • Views 845.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

25. septembar, veliki ?, ali...

jel ima nesto od ovoga?

jel ima nesto od ovoga?

nino ništa ne reče pre neki dan, verovatno propalo :(

• 2 weeks later...

Sinoć bio u Beču na Father John Misty-u i War on Drugs...

Ionako je prošlo skoro ceo dan od koncerata, ja i dalje ne mogu da verujem čemu sam prisustvovao i još uvek ne mogu da opišem kako je sve to izgledalo, jbg...

Edit:

Znam da je besmilsen post, ali morao sam ovako da napišem; ako nekog interesuje kako je bilo, molim za par dana strpljenja da se još malo slegnu utisci

znao sam da je trebalo da idem na WOD u Prag :(

Sinoć bio u Beču na Father John Misty-u i War on Drugs...

Ionako je prošlo skoro ceo dan od koncerata, ja i dalje ne mogu da verujem čemu sam prisustvovao i još uvek ne mogu da opišem kako je sve to izgledalo, jbg...

Edit:

Znam da je besmilsen post, ali morao sam ovako da napišem; ako nekog interesuje kako je bilo, molim za par dana strpljenja da se još malo slegnu utisci

nemoj nista da pises.

a ja sledece nedelje u glupom becu. e zivote, lutalico.

Edited by ikar

gledao sam war on drugs na nekom cbgb festivalu u njujorku 2012. godine. ne znam koji je tada bio line-up (vidim da se menjala postavka do danas), ali sam otišao sa pola svirke razočaran.

Delaney Davidson & The Band | 29. novembar @ KC Grad

^^

izv, zajeb sa datumom!!

dd sa bendom u beogradu ipak 1. decembra @ kc grad!

• 2 weeks later...

Ako dobro videh sinoc-Giant sand 29.11, u DOB-u...

Ako dobro videh sinoc-Giant sand 29.11, u DOB-u...

Pa da li ce jos neko da dodje ove godine u Srbistan?!

Jel može 1 Calvin Johnson da se naruči nekome ovde? ;)  U Pešti je 17. oktobra, na primer.

Jel može 1 Calvin Johnson da se naruči nekome ovde? ;) 

Za dve osobe?

Za dve osobe?

Pa sigurno bi bilo (malo) više publike :)

Edited by tazza

Dockan je Tazzo :(