July 6, 20159 yr cujem da su sinoc neki provicijalni shabosi iz sabatke gudili u hipsterskoj meci kc grad, jel neko od forumskih fensera isao da ispostuje glas ravnice? tri pleonazma u jednoj rečenici pa skleroza stvarno ne bira :( apropo gudnje čuo sam da su skombajnasišavši postrojavali ko nije đipao i tražio bis a klempi i uvratnica su se spasili malobrojni koji su znali šta su langoš promincla i jauzna ili citirali minimum dve fore đorđa čvarkova Edited July 6, 20159 yr by Hella
July 6, 20159 yr ja sam samo pravilno rasporedio nagazne mine da se u njih stane kao u kravlju balegu na pesadijskoj obuci, to sto ih ima neparan broj je samo da bi bilo uspesnije i da imamo kapitalni ulov....
July 7, 20159 yr 23. avgust @ kc grad 25. septembar, veliki ?, ali... 21. oktobar @ kc grad https://www.youtube.com/watch?v=H98t0-D4wlY 25-31 oktobar 9-11 novembar
July 7, 20159 yr ispraznicete mi/nam dzepove,al skroz... znaci, ovo je bez premca najbolja koncertna godina u Srbiji ikada. Edited July 7, 20159 yr by Apollo Creed
July 7, 20159 yr ispraznicete mi/nam dzepove,al skroz... znaci, ovo je bez premca najbolja koncertna godina u Srbiji ikada. jbg, izvinjavamo se ;) a što ima prostora da svrne i tav falco, pa još u vreme žikicinog jubileja...
July 9, 20159 yr iggy pop u kc gradu? inače sve pohvale za vrednog organizatora. ma koji iggy pop u kc gradu? ovo je bend koji se zove the zig zags, a sa njim su snimili samo ovu obradu.