Hella Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) cujem da su sinoc neki provicijalni shabosi iz sabatke gudili u hipsterskoj meci kc grad, jel neko od forumskih fensera isao da ispostuje glas ravnice? tri pleonazma u jednoj rečenici pa skleroza stvarno ne bira :( apropo gudnje čuo sam da su skombajnasišavši postrojavali ko nije đipao i tražio bis a klempi i uvratnica su se spasili malobrojni koji su znali šta su langoš promincla i jauzna ili citirali minimum dve fore đorđa čvarkova Edited July 6, 2015 by Hella
yolo Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ja sam samo pravilno rasporedio nagazne mine da se u njih stane kao u kravlju balegu na pesadijskoj obuci, to sto ih ima neparan broj je samo da bi bilo uspesnije i da imamo kapitalni ulov....
bad music for bad people Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 23. avgust @ kc grad 25. septembar, veliki ?, ali... 21. oktobar @ kc grad https://www.youtube.com/watch?v=H98t0-D4wlY 25-31 oktobar 9-11 novembar
bad music for bad people Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 wtf!? :o još nije potvrđeno, nadam se da će biti ovih dana ;)
bad music for bad people Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jel Melvins sa Ninoslavom radiš? ako da, onda sa njim
Apollo Creed Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) ispraznicete mi/nam dzepove,al skroz... znaci, ovo je bez premca najbolja koncertna godina u Srbiji ikada. Edited July 7, 2015 by Apollo Creed
bad music for bad people Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 ispraznicete mi/nam dzepove,al skroz... znaci, ovo je bez premca najbolja koncertna godina u Srbiji ikada. jbg, izvinjavamo se ;) a što ima prostora da svrne i tav falco, pa još u vreme žikicinog jubileja...
batticuore Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 iggy pop u kc gradu? inače sve pohvale za vrednog organizatora.
bad music for bad people Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 iggy pop u kc gradu? inače sve pohvale za vrednog organizatora. ma koji iggy pop u kc gradu? ovo je bend koji se zove the zig zags, a sa njim su snimili samo ovu obradu.
maheem Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 ko god da je ubija 5 dnevnica. btw Iggy Pop sinoc na BBC-u pustio THEESatisfaction
Recommended Posts