Ras Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 samo mi jos reci pomocu kog sredstva se vinil slusa?Najbolje ovako nekako: Link to comment
Papovac Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 pa gde ima vinil da se kupi?zajebi ovo. mnogo je bolje slusati green day. Link to comment
jimi Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Danas u nekim od ovih bezveznijih novina (press cini mi se), Maksa najavio AC/DC na hipodromu 17. maja. Iako bez Bona to nije to, ipak trojica bitnih su i dalje tu: Angus, Gibson i Marshall. Link to comment
denise Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 (edited) Najbolje ovako nekako: imas da podelis neko iskustvo?ja se ipak striktno pridrzavam CD tehnike. -_-http://en.wikipedia.org/wiki/Compact_Disc Edited October 21, 2008 by denise Link to comment
Lezilebovich Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 spisak pesama od proslog puta, male su sanse da bude nesto mnogo drugacije i sutra uvece nemaju svoje (u stvari, imaju ali ne sviraju ih), ali znaju dobro da izaberu tudje route 66, alabama, you gonna miss me, set you free, everlovin' man, have love will travel, angel is the devil, state trooper, go fuck you, two girls, homework, always a friend, cindarella, heart full of soul, california waiting, cocaine blues, fuckin up Link to comment
voja i Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 24.10-deus@joy eslava, madriddobar. bas dobar koncert bio. Link to comment
luba Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 dobar. bas dobar koncert bio.blagis tebi.gledala sam ih 2004. na nekom odlicnom festivalu u francuskoj i skroz su me oduvali. (sad ce lancia da me prezire, ali sta cu).daj neku sliku toma kad onako jebozovno pusi i peva.i kako zvuci nothing really ends? Link to comment
voja i Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 (edited) blagis tebi.daj neku sliku toma kad onako jebozovno pusi i peva.ne'am nijednu. mrzelo me da nosim aparat, 'teo sam da uzivam u muziKi. a na kraju sam i mobilni zaboravio u kolima. :(a nema jos madridske setliste na netu (a ni slika). na smokers reflect su sva trojica pusli. :Dmene razbila roses u trajanju od skoro 10 minuta na samom kraju "normalnog" dela koncerta.i kako zvuci nothing really ends?banuj me, ali se ne secam da li su je uopste svirali. ako jesu, sigurno onako (presporo je to za moj ukus :P):edit: da ne dupliramo utubove. Edited October 25, 2008 by voja i Link to comment
holden kolfild Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 02.11. ika @ hector (bivsa dzungla u skadarskoj) Link to comment
trifke Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 A o briljanstnom koncertu Novih fosila ni reci....sramota.......... Link to comment
assück Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ok, a sada malo o pravim stvarima...nacuo sam da 28. novembra dolaze o istom trosku Public Enemy i Afrika Bambaataa. zna neko nesto vise? Link to comment
Takeshi Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 B(l)acksperiencePublic Enemy, Audio Bullys, Afrika Bambaataa and MarčeloFriday 28 November 2008 at 9:00pmBeogradski sajam - Hala 12 Link to comment
assück Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 B(l)acksperiencePublic Enemy, Audio Bullys, Afrika Bambaataa and MarčeloFriday 28 November 2008 at 9:00pmBeogradski sajam - Hala 12hvala Link to comment
Mp40 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Meni je prvi pevac iz 4Skins najveci rok pevac u istoriju od rok muzike! Link to comment
Recommended Posts