Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
Lepo je to samo cu najverovatnije da promašim. Jesi slušao nešto posle prvog albuma? Mislim da sam samo to i ako je bio brzo neki drugi za amrep ne mogu da se setim. Ja sam se iznenadio da postoje i da imaju još ploča :)
Posted

Ma daj Bad ne zajebavaj. :) Posle tog prvog za Amrep izdali su jos dva za iste, sve ukupno nekih desetak albuma.I nikada nisu ni prestajali sa radom.

Definitivno-band koji nije za svakoga, al makar za mene- jebeni koncertni događaj godine.

Posted

Ma daj Bad ne zajebavaj. :) Posle tog prvog za Amrep izdali su jos dva za iste, sve ukupno nekih desetak albuma.I nikada nisu ni prestajali sa radom.

Definitivno-band koji nije za svakoga, al makar za mene- jebeni koncertni događaj godine.

Nismo se razumeli :) neću da gledam pošto idem na put

Posted

u subotu sam bio u areni da odslušam/odgledam viva vox. prvi deo je bio izvanredan. drugi, po meni nije ni morao da bude.

Posted (edited)

00b78515f243819bf24aabab00381033.jpg

:( :( :( propustiću, ponovo... ajme

Edited by fluffy
Posted

prvi deo je bio izvanredan. drugi, po meni nije ni morao da bude.

April se ne bi složio :lolol:

Početak bio skroz tanak i prilično sam se dosađivao...

...razvališe ljudi u drugom delu nekih sat ipo, iskidaše za sve pare.

Posted (edited)

Ipak 4. avgust 2015 @ KC Grad za sina Džejmsa Brauna i Litl Ričarda!!

Uskoro detalji, a do tada:

Edited by bad music for bad people
Posted (edited)

Danas sam slučajno pokupila flajer za ovu Rokavej Ciganliju Adu, što ste je spominjali pre nekoliko strana, a što je i mene solidno zbunjivala od kad se pojavila.

Prvi na listi sponzora grad BGD i njegova turistička organizacija, tako da u to nema sumnje. Al' sigurno nije gradonačelnikova kancelarija organizovala i birala bendove <_<

E sad, interesantno je da sam flajer uzela sa štosa koji stoji u Bordšopu-u, ex Ćanduu. Spisak ovih domaćih i skoro-pa-domaćih bendova bi mogao da bude i lajnap nekog Last Chance To Dance-a... samo Hitmen fali (namig-namig-namig)... Ili mi se samo pričinjava? Zna li neko nešto više?

Ne zanimaju me toliko podgrejane pank legende koje dovode, nego više čitav ovaj društveno-političko-scenski kontest ;)

Edited by Hellbilly Kali
Posted (edited)

koncert kao koncert

nek ide koga to pali

Edited by assück
Posted

koncert kao koncert

Pa sad... To je retko kad toliko jednostavno :)