May 8, 20159 yr https://www.youtube.com/watch?v=0WptignJ_qs 616.6. DOB Lepo je to samo cu najverovatnije da promašim. Jesi slušao nešto posle prvog albuma? Mislim da sam samo to i ako je bio brzo neki drugi za amrep ne mogu da se setim. Ja sam se iznenadio da postoje i da imaju još ploča :)
May 9, 20159 yr Ma daj Bad ne zajebavaj. :) Posle tog prvog za Amrep izdali su jos dva za iste, sve ukupno nekih desetak albuma.I nikada nisu ni prestajali sa radom. Definitivno-band koji nije za svakoga, al makar za mene- jebeni koncertni događaj godine.
May 9, 20159 yr Ma daj Bad ne zajebavaj. :) Posle tog prvog za Amrep izdali su jos dva za iste, sve ukupno nekih desetak albuma.I nikada nisu ni prestajali sa radom. Definitivno-band koji nije za svakoga, al makar za mene- jebeni koncertni događaj godine. Nismo se razumeli :) neću da gledam pošto idem na put
May 12, 20159 yr u subotu sam bio u areni da odslušam/odgledam viva vox. prvi deo je bio izvanredan. drugi, po meni nije ni morao da bude.
May 13, 20159 yr prvi deo je bio izvanredan. drugi, po meni nije ni morao da bude. April se ne bi složio Početak bio skroz tanak i prilično sam se dosađivao... ...razvališe ljudi u drugom delu nekih sat ipo, iskidaše za sve pare.
May 16, 20159 yr Ipak 4. avgust 2015 @ KC Grad za sina Džejmsa Brauna i Litl Ričarda!! Uskoro detalji, a do tada: Edited May 16, 20159 yr by bad music for bad people
May 18, 20159 yr Danas sam slučajno pokupila flajer za ovu Rokavej Ciganliju Adu, što ste je spominjali pre nekoliko strana, a što je i mene solidno zbunjivala od kad se pojavila. Prvi na listi sponzora grad BGD i njegova turistička organizacija, tako da u to nema sumnje. Al' sigurno nije gradonačelnikova kancelarija organizovala i birala bendove <_< E sad, interesantno je da sam flajer uzela sa štosa koji stoji u Bordšopu-u, ex Ćanduu. Spisak ovih domaćih i skoro-pa-domaćih bendova bi mogao da bude i lajnap nekog Last Chance To Dance-a... samo Hitmen fali (namig-namig-namig)... Ili mi se samo pričinjava? Zna li neko nešto više? Ne zanimaju me toliko podgrejane pank legende koje dovode, nego više čitav ovaj društveno-političko-scenski kontest ;) Edited May 18, 20159 yr by Hellbilly Kali
May 18, 20159 yr Veceras opet u Bg, cetvrti put u poslednjih 10 godina. Al dakako ne propusta se, kao ni prethodna tri. :) https://www.youtube.com/watch?v=PrEm8jMC5Q8