April 22, 20159 yr Jbg,kad stavljas 100 ljudi na spisak :))Zanimljivo da se odlično sećam da na CBP više od pola spiska nije ni došlo [emoji6] Mislim da bi sada bilo preko 120 prodatih karata. Bio je dobar koncert.
April 23, 20159 yr Pa to ne deluje loše, 250-300 ljudi bi trebalo da je prolaz za Nina Dobro je. Mono su odličan bend, ali nažalost brojnost publike obično nije proporcionalna odličnosti benda, pogotovo s ovakvom koncertnom sezonom, osiromašilo se, jbg. Mislim da bi samo u idealnim okolnostima (početak meseca, vikend, nema drugih koncerata) mogli da navuku 500-600 ljudi. BTW, kad smo kod Resetor dešavanja, jel' bio neko na Mizar? Kako je bilo? A pošto sam juče slučajno videla da umeju ljudi jako ozbiljno (i isključivo?) da razmatraju koncerte najavljene na Forumu, osetih teško breme odgovornosti prema neverovatnom bendu da podsetim šta se dešava u subotu u Domu omladine (20h): the one and only Wovenhand + odlični Marriages: https://www.facebook.com/events/444366912392371/ https://www.youtube.com/watch?v=Nk95zrd8q4o Od tri puta kad su nas zacrtali na tour mapi , ovaj koncert bi trebalo da bude najdždždžžustriji Apsolutna preporuka.
April 23, 20159 yr Razbili na Roadburnu, dobili su vrhunske recenzije za nastup ( što i nije neko iznenadjenje).
April 24, 20159 yr These are the remaining Swans shows for 2015. In September we'll begin recording the new album. 5.02 Istanbul, Turkey FSK Saloon5.03 off Istanbul5.04- fly- 5.05.15 Arhus, DenmarK at Vohalle- confirmed6.015.15 Stavanger, Norway at Folken - confirmed7.05.15 Bergen, N at USF Verteft- confirmed8.05.15 Oslo, N at Vulkan - confirmed9.05.15 Trondheim, N at Blaest - - confirmed10.05.15 off11.05.15 Gothenburg, Sweden at Sticky Fingers-confirmed12.05.15 Malmo, S at Babel- confirmed13.05 off14.05 Nijmegen, NL- Doorroosje--confirmed15.05 Dortmund, Germany- FZW-confirmed16.05 Liege, Belgium at Les Ardents Club - confirmed 17.05 Kortrijk, Belgium at De Kreun- confirmed18.05 leave off 19.05 leave off May 20 Bristol at Marble Factory- confirmedMay 21 London, UK- The Roundhouse- confirmedMay 22 Liverpool, UK, Liverpool sound FestivalMay 23 Glasgow at Art School- confirmedMay 24 Belfast at Mandela Hall- confirmedMay 25 Dublin at Button Factory- confirmedmay 26 offMay 27 Norwich, UK at Epic Studios confirmedMay 28 offMay 29 Nimes, France- Festival- May 30 Barcelona- Primaververa Festival- May 31 depart Europe for ny no shows in june July 3, Gydina, Poland- Open-Er Festival- confirmedJuly 4 Reykavik, Iceland- ATP Festival- confirmedJuly h Berlin- Volksühne - confirmedJuly 6 off- fly to Tel AviivJuly 7- Tel Aviv, Israel- July 8- Paris- Trabendo Club- confirmedJuly 9 - off fly to KievJuly 10 - Kiev- Ukraine- Sentrum confirmedJuly 11- Belgrade, Serbia- EXIT Festival - July 12 - Skopje, Macadonia— July 13— offJuly 14- 16- Italy requested periodJuly 17 Ostrava CZ Ostrava Festival- confirmedJuly 18 Crispendorf, D- Chaos Descends Festival- confirmed
April 25, 20159 yr Ja mislila BM4BP rekreativno baca hejt :D kad ono stvarno editovana lista na FB: no shows in june July 3, Gydina, Poland- Open-Er Festival- confirmedJuly 4 Reykavik, Iceland- ATP Festival- confirmedJuly h Berlin, D - Volksühne - confirmedJuly 6 off- fly to Tel AviivJuly 7- Tel Aviv, Israel- HaTeatron Club - confirmedJuly 8- Paris, F- Trabendo Club- confirmedJuly 9 - off fly to KievJuly 10 - Kiev- Ukraine- Sentrum confirmedJuly 11-off - fly to SkopjeJuly 12 - Skopje, Macadonia, MKC— confirmededJuly 13 offJuly 14- tbaJuly 15- tbaJuly 16- tbaJuly 17 Ostrava CZ Ostrava Festival- confirmedJuly 18 Crispendorf, D- Chaos Descends Festival- confirmed + pinovan komentar: "apparently NOT playing Exit Festival in Poland as previously announced. see edited post above" ... Gira Geografija
April 25, 20159 yr Ja mislila BM4BP rekreativno baca hejt :D kad ono stvarno editovana lista na FB: no shows in june July 3, Gydina, Poland- Open-Er Festival- confirmed July 4 Reykavik, Iceland- ATP Festival- confirmed July h Berlin, D - Volksühne - confirmed July 6 off- fly to Tel Aviiv July 7- Tel Aviv, Israel- HaTeatron Club - confirmed July 8- Paris, F- Trabendo Club- confirmed July 9 - off fly to Kiev July 10 - Kiev- Ukraine- Sentrum confirmed July 11-off - fly to Skopje July 12 - Skopje, Macadonia, MKC— confirmeded July 13 off July 14- tba July 15- tba July 16- tba July 17 Ostrava CZ Ostrava Festival- confirmed July 18 Crispendorf, D- Chaos Descends Festival- confirmed + pinovan komentar: "apparently NOT playing Exit Festival in Poland as previously announced. see edited post above" ... Gira Geografija rekreativni hejt ma, vidi, sve je bilo slučajno. prvo pročitam ovde, a onda mi sinoć piše njihov menadžer i raspituje se da li mogu da pomognem u vezi italije. ja mu odgovorim i dodam da ipak izgleda sviraju na exit-u, a on reče da se gira malo zaneo, takoreći "pijano postovanje". a inače, biće swans u beogradu, samo ne ovog leta.
April 25, 20159 yr ma, vidi, sve je bilo slučajno. prvo pročitam ovde, a onda mi sinoć piše njihov menadžer i raspituje se da li mogu da pomognem u vezi italije. ja mu odgovorim i dodam da ipak izgleda sviraju na exit-u, a on reče da se gira malo zaneo, takoreći "pijano postovanje". e budale. a trebalo je da mi bude sumnjivo kad je napisao da je exit u beogradu. mozda bi bilo nelose otici u skoplje. 500 denara je bagatela