tazza Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) #Ariel Pink u Beogradu Sa FB strane Supersize She. Lepa vest. Edited February 4, 2015 by tazza
ultra plasticni Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Kasno Marko na Kosovo stiže. Mada serem i ja, idem naravno
tazza Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Da, ja ga jurila po mitelojropama, a on sad dolazi u Srbiju kao ozvaničeni mizigoničar i zvezda tračeva (taman). Ali dobro je to uživo, jedva čekam. Treća sreća.
Takeshi Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) carevi su iz doma omladine, jedva i da pominju da je predgrupa finku sutra douglas dare. Edited February 4, 2015 by Takeshi
Apollo Creed Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) pih, Rosetta ce da bude i u Bgd! Edited February 5, 2015 by Apollo Creed
bad music for bad people Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 pih, Rosetta ce da bude i u Bgd! a možda i paki ako uspe finta da se spoji sa festivalom u šibeniku.
Apollo Creed Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 to nam reci! kakva koncertna godidna u Bgd, nestvarno :ziga: :ziga:
vladavsnarod Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 kakva koncertna godidna u Bgd, nestvarno :ziga: :ziga: Vala bas, nadam se da cu da ubodem Mudhoney, ako nista drugo
bad music for bad people Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 to nam reci! kakva koncertna godidna u Bgd, nestvarno :ziga: :ziga: biće mega zajebano iz par razloga (avgust, najgovnarskija agentica na svetu sa kojom nikada nisam ništa mogao da se dogovorim), ali ne jebe lep nego uporan
wayfaring stranger Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) king khan bi bio ludilo Recimo negde na Adi. Publika u plicaku, a bend przi na plazi..... i predgrupa Brkovi. Edited February 5, 2015 by wayfaring stranger
bad music for bad people Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 pa pojebi agenticu :misko:Sad sam joj predložio. Možda ipak nije tako loša ideja. Ako "urodi plodom" imaš mesto na spisku za savet
Recommended Posts