January 23, 201510 yr ne znam sto si onda iso Ja išao 2, 3 puta relativno skoro da čujem Olovnog Vojnika, ali nikako da mi se posreći...
January 23, 201510 yr Sinoc lepo isprasise Dja Ili Bu i Brejkersi na Bozidarcu. Dozvoli- u Božidarcu. Odrednica "koncert na..." se koristi(la) isključivo za Akademiju... Nego, jel radi jos ona izuzetna šankerica u Božidarcu?
January 23, 201510 yr Neam pojma, bila je neka visoka, onako, nije losa, ali nije bas ni za nije to ta
January 23, 201510 yr Ima I jedna visoka sa osmehom od kojeg posluzeno pivo spontano zapeni :romantikom protiv accountinga: u tvojim ocima svaka je zena lepa -_-
January 23, 201510 yr dža ili bu, jbt. pa stvarno. da nije blokauta, dža ili bu bili bi najgori bend sa gitarama. mislim, pa pre bih pogledao nesrećni makadam i to naravno komedije radi. a ovi nisu ni smešni. nego, da se držim teme: mudhoney 4. jun, ali - 26. maj vrlo velika šansa za jedan od par najboljih bendova na svetu
January 23, 201510 yr nego, da se držim teme: mudhoney 4. jun, ali - 26. maj vrlo velika šansa za jedan od par najboljih bendova na svetu jel ima neka nagrada za onog ko pogodi ko je u pitanju?
January 23, 201510 yr jel ima neka nagrada za onog ko pogodi ko je u pitanju? ma kliknuo bez da ubacim yt. evo:
January 23, 201510 yr pa stvarno. da nije blokauta, dža ili bu bili bi najgori bend sa gitarama. mislim, pa pre bih pogledao nesrećni makadam i to naravno komedije radi. a ovi nisu ni smešni. Vrlo korisna informacija, ne znam kako bih veceras zaspao bez nje.