Mil@n Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 ne znam sto si onda iso Ja išao 2, 3 puta relativno skoro da čujem Olovnog Vojnika, ali nikako da mi se posreći...
Apollo Creed Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sinoc lepo isprasise Dja Ili Bu i Brejkersi na Bozidarcu. Dozvoli- u Božidarcu. Odrednica "koncert na..." se koristi(la) isključivo za Akademiju... Nego, jel radi jos ona izuzetna šankerica u Božidarcu?
Milogled Bluff Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Neam pojma, bila je neka visoka, onako, nije losa, ali nije bas ni za
Milogled Bluff Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Pa ja danas radim, treba valjda i neki leba da jedem
Apollo Creed Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Neam pojma, bila je neka visoka, onako, nije losa, ali nije bas ni za nije to ta
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ima I jedna visoka sa osmehom od kojeg posluzeno pivo spontano zapeni :romantikom protiv accountinga: u tvojim ocima svaka je zena lepa -_-
bad music for bad people Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 dža ili bu, jbt. pa stvarno. da nije blokauta, dža ili bu bili bi najgori bend sa gitarama. mislim, pa pre bih pogledao nesrećni makadam i to naravno komedije radi. a ovi nisu ni smešni. nego, da se držim teme: mudhoney 4. jun, ali - 26. maj vrlo velika šansa za jedan od par najboljih bendova na svetu
Joe D Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 nego, da se držim teme: mudhoney 4. jun, ali - 26. maj vrlo velika šansa za jedan od par najboljih bendova na svetu jel ima neka nagrada za onog ko pogodi ko je u pitanju?
bad music for bad people Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 jel ima neka nagrada za onog ko pogodi ko je u pitanju? ma kliknuo bez da ubacim yt. evo:
Milogled Bluff Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 pa stvarno. da nije blokauta, dža ili bu bili bi najgori bend sa gitarama. mislim, pa pre bih pogledao nesrećni makadam i to naravno komedije radi. a ovi nisu ni smešni. Vrlo korisna informacija, ne znam kako bih veceras zaspao bez nje.
Montmorency Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Juhu! mik kolins opet.lepo , aj da ne baksuziram...
Recommended Posts