Jump to content

koncerti

Featured Replies

bice valjda neki dan...

bice valjda neki dan...

zajebi da mu ripuješ kad sluša i smara ovde sa tamo nekim brcima. a koje je to govno:

http://youtu.be/PUff6sCWch4?list=PL602549EED75DBEC0

ajde ovi retardi što se majmunišu na bini (rade to za sigurno lepe pare, što opet ne opravdava debilanu kod istih), ali ova maloumna stoka iz prvih redova koja zna sve reči i "peva"  :isuse:

ma ne razumes ti to Bad,to ti je kao Marks  i Englez ,povratak u plebs,znoj,muka,alkohol,primordijalni sremacki instinkt,hodajuca sramota za opcinu oklen je potekla Autopsia  :fantom:

Edited by Haralampije

zajebi da mu ripuješ kad sluša i smara ovde sa tamo nekim brcima. a koje je to govno:

http://youtu.be/PUff6sCWch4?list=PL602549EED75DBEC0

ajde ovi retardi što se majmunišu na bini (rade to za sigurno lepe pare, što opet ne opravdava debilanu kod istih), ali ova maloumna stoka iz prvih redova koja zna sve reči i "peva"  :isuse:

Ne ripuje mi nista, Stereovizija je forum koji je od pre neki dan u problemu.

Sta fali brkovima? Odlicno se zezaju.

Potpis:

maloumna stoka koja zna sve reci i peva

Sta fali brkovima? Odlicno se zezaju.

zezaću te ružno kad te vidim. posle da mi kažeš ko te bolje zezao brci ili ja ;)

ma ne razumes ti to Bad,to ti je kao Marks  i Englez ,povratak u plebs,znoj,muka,alkohol,primordijalni sremacki instinkt,hodajuca sramota za opcinu oklen je potekla Autopsia  :fantom:

O kome pričaš?

Haralampije voli da pametuje cak i u internim posalicama poznanika.

zezaću te ružno kad te vidim. posle da mi kažeš ko te bolje zezao brci ili ja ;)

Ti imas problem da osetish vajb Brkova. Idi samo jednom na koncert i potpuno ces promeniti misljenje.

Ima li neko pojma hoce biti ovih under 3000 karata za Herbi Henkoka?

Ti imas problem da osetish vajb Brkova. Idi samo jednom na koncert i potpuno ces promeniti misljenje.

ma koji bre vajb, da li si malo normalan?!

Vajb neprijatnosti možda 

• 2 weeks later...

ide li neko na morisija večeras ?

ili mi koji idemo da otvaramo novi forum za ovu temu :unsure:

Edited by Lezilebovich

ide li neko na morisija večeras ?

ili mi koji idemo da otvaramo novi forum za ovu temu :unsure:

ide li neko?! stranice ste ispisali ovde, jbt.

hahahhaha