luba Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 sve je to iz iste kuhinje, neko voli srneca ledja, neko biftek, kazemo mi dzosete.
wayfaring stranger Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Samo da se ne zaboravi najbolji koncert u najavi. Bashta KST-a 13.06.2014. BRKOVI
Pokojni Ruxin Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Jako patim što sam propustio jedino naletanje benda za curice u srbiju u historiji povijesti. Sad kad pročitah sladžov izveštaj još mi crnje. Ovako zloban kakav sam se nadao da će da bude neko sranje, pa da mi ne budu previše krivo što nisam mogao da idem....a oni tamo svirali čak i better living, živote lutalico. :(
Haralampije Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 moze prica ko sta oce, ali kvoca je ipak najveci rnr bend ovoga veka i ostali mogu dzosui da pljunu pod karlicu. Ima najvece dupe a samim tim i karlicu.Moze neki osvrt vas koji ste isekli vene sinoc ali da bude smislen i duzi od tri recenice i bez tih odrednica najbolji ,najveci ,najlepsi u veku,milenijumu ,eonu...
Dionysos Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 sve je to iz iste kuhinje, neko voli srneca ledja, neko biftek, kazemo mi dzosete. јашта, у то име, један од мени најдражих спотова http://youtu.be/bzIKKbb75s4
Apollo Creed Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Jedva cekam da vidim koji ce % od tih ljutih stoner rock fanova doci na Black tusk za dve nedelje u Bg...
maheem Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Ima najvece dupe a samim tim i karlicu.Moze neki osvrt vas koji ste isekli vene sinoc ali da bude smislen i duzi od tri recenice i bez tih odrednica najbolji ,najveci ,najlepsi u veku,milenijumu ,eonu... ne raspravljaj se sa ljudima koji koriste superlative
Ravanelli Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Jako patim što sam propustio jedino naletanje benda za curice u srbiju u historiji povijesti. Sad kad pročitah sladžov izveštaj još mi crnje. Ovako zloban kakav sam se nadao da će da bude neko sranje, pa da mi ne budu previše krivo što nisam mogao da idem....a oni tamo svirali čak i better living, živote lutalico. :( šteta. trebalo bi pročitati još jedan review sa sintetizovanim osećajima. još jedno karanje bez anestezije, što bi se reklo Edited June 13, 2014 by Ravanelli
Haralampije Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 ne raspravljaj se sa ljudima koji koriste superlative U pravu si.Voleo bi da su svirali ovako,a ne kao na Exit tezgi.Btw organizaciju konceta je krasila teska improvizacija na ulazu u sam prostor,ulazilo se polustihijski bez ikakve kontrole,sto licno ne volim kad se radi o manifestacijama gde prisustvuje 10.000 + ljudi.Moglo se uneti sta god hoces.. http://www.youtube.com/watch?v=KxMEFt_P0zY
bad music for bad people Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Hammerhead - 21. septembra u Beogradu
luba Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 jupi, dosli su decaci iz osmog dva u malo skolsko! sta cemo sad sve da saznamo, i sta su superlativi, i sta je prava muzika, i kako se treba zabaviti i kako se cede bubuljice i kome je veca pisa. supis, vub, vub, vub.
luba Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 a da proveris sa bretom istonom elisom da li je ta fraza dovoljno kul da se koristi?
Haralampije Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Cenimo mi tu falusoidnu opsednutost,pisometriju,lucenje salive po pelvisu ali bi recimo vise cenili nesto glede muzike,ovako nema ni r od rasprave.Mada moze i ovako,bujrum..
Recommended Posts