luba Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 ovo je samo dokaz da je tacno ono hrani kuce da te ujede. prvo me ovaj navukao da se drkam sa topikom o ukrajini, sad ovde malo da rascistim, kad odmah, ovo nije ovde, ovo ne treba tamo... stvarno ste nezahvalnici, da sam bus pa da vas sve pobanujem, nego nisam. ma jok. samo, iznenadio sam se kad nestade nestade jer sam bila glupa pa ga prvo spojila sa originalnim topikom, a onda tek shvatila da je u arhivi, a to ne mogu ja da izvucem nego svemocnici.
wayfaring stranger Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 ja samo želim da pozdravim sve u studiju! Oche Makarije, ovo mirise na jos jedan topic za Dje poni ju. A zasto samo u studiju? Na koga tacno mislis? Zasto nema pozdrava za mo(n)deratorku? Zasto smo mi izostavljeni? Tvoj post nema veze sa koncertima, stoga, kakva je ovo provokacija?
Аврам Гојић Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 nisam ja mislio Lubo da ti čistiš Ukrajinu, to su vojne, ozbiljne stvari, posao za čoeka a ne za ženu.
Прслин Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Је л' овде данас зезање? Има неко савет како да фајт о џиберима народњачким панкерима пребацим на ЧвП пошто ме ово не занима? Јесу ти Бркови из Хрватске, можда?
luba Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 nisam ja mislio Lubo da ti čistiš Ukrajinu, to su vojne, ozbiljne stvari, posao za čoeka a ne za ženu. sad cu da te prijavim zbog diskriminacije i mizoginije. i samo da znas da ja spadam u jedinu generaciju zena koje su dobile pozive za dobrovoljnu regrutaciju, tako da je mozda samo teacher kvalifikovaniji od mene za vojna pitanja.
wayfaring stranger Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 sad cu da te prijavim zbog diskriminacije i mizoginije. i samo da znas da ja spadam u jedinu generaciju zena koje su dobile pozive za dobrovoljnu regrutaciju, tako da je mozda samo teacher kvalifikovaniji od mene za vojna pitanja. pa jesi li se dobrovoljno regrutovala? kricher je expert za vojna pitanja, posebno iznenadne eksplozije
Прслин Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Iz Pragatm Па зна се онда ко их је од форумаша послао у Србију да трују децу.
bergasa19 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Па зна се онда ко их је од форумаша послао у Србију да трују децу. Jedan član je novinar HRT-a.
wayfaring stranger Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 NAJAVA KONCERTA: BRKOVI 13.06.2014. KST http://www.brkovi.com/?page_id=193 poslastica za sve muzicke intelektualce i sladokusce :P BAD ne planiraj bilo koji koncert 13.06. ode ti publika na BRKOVE
bad music for bad people Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 NAJAVA KONCERTA: BRKOVI 13.06.2014. KST http://www.brkovi.com/?page_id=193 poslastica za sve muzicke intelektualce i sladokusce :P BAD ne planiraj bilo koji koncert 13.06. ode ti publika na BRKOVE šteta. trebalo je 13. i 14. da imam shannon and the clams, ali je otkazano. baš me zanima šta bi se dogodilo.
bad music for bad people Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 nisu brkovi, al furaju neku paučinu - bag of dicks poslednji koncert (?) subota, 26. april @ mkc kombinat!!
bad music for bad people Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Do ja'eta, ali što poslednji? da bi se luba napokon naterala da pogleda nešto što nije pop depra ili majk vot ;)
Anonymous Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Vidim večeras da je Stane (Raw Hide) još uvek živ i da i dalje njegova grupa dobro svira. Deset godina ga nisam slušao i sad sam potpuno srećan sa njihovom svirkom. edit: sledeće mi je da ponovo uđem u trag Savi Svinjaru (koji Hendriksa svira bolje od Hendriksa), godinama je ponedeljkom svirao u Resavskoj. Edited April 19, 2014 by Anonymous
Recommended Posts