February 20, 201411 yr to kada je festival onda bend manje svira i manje mu se plati ? što kaže SF, u principu da. no, ne mora da znači ni jedno ni drugo, dešava se da poslednji hedlajner svira 2.5 sata jer je tako u mogućnosti i raspoložen je. i cena može biti ista za solo gig i za festival, to zavisi od mnogo stvari, pre svega od zahteva produkcije. no, za festival ćeš naplatiti veću kartu i dovući više ljudi, i ponekat usrati motku ko nesretni Raka Marić koji je doveo Bilija Ajdola i oko njega napravio ceo festival tokom koga mu se sjebala audio oprema, pa je Bili nastupao bez najnižeg registra zvuka. bilo je i tužno i lepo.
February 20, 201411 yr vidim da je i inMusic uradio istu stvar sa qotsa oh well, bolje i festival nego nista
February 20, 201411 yr no, ne mora da znači ni jedno ni drugo, dešava se da poslednji hedlajner svira 2.5 sata jer je tako u mogućnosti i raspoložen je. Uzdam se u ovo, tim pre sto neka domaca brlja moze da potpomogne raspolozenju.
February 20, 201411 yr to kada je festival onda bend manje svira i manje mu se plati ? bend manje svira, ali mu se (ponekad znatno) više plati, pusti ove zamlate što dezinformišu.
February 21, 201411 yr Elem,Stonebride sinoc razvalili u Festu! Neverovatan band,mogli bi da se malo cesce dovuku iz Zg... i sve to za jebenih 300 dindzi... e da veceras su u NS-bolji provod necete naci. Edited February 21, 201411 yr by Apollo Creed
February 22, 201411 yr meni će biti četvrti put, ali prvi put vanka meni isto četvrti, bio sam i vanka, a mislim da mi ni posle deset ne bi dojadili
February 24, 201411 yr bio neko na in-musicu? koji je najbolji način da otputujem tamo i da se smestim u zagrebu?
February 28, 201411 yr Black tusk 01.07. u Festu, u avgustu verovatno i Chelsea Wolfe...Resetor :ziga: