Аврам Гојић Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 to kada je festival onda bend manje svira i manje mu se plati ? što kaže SF, u principu da. no, ne mora da znači ni jedno ni drugo, dešava se da poslednji hedlajner svira 2.5 sata jer je tako u mogućnosti i raspoložen je. i cena može biti ista za solo gig i za festival, to zavisi od mnogo stvari, pre svega od zahteva produkcije. no, za festival ćeš naplatiti veću kartu i dovući više ljudi, i ponekat usrati motku ko nesretni Raka Marić koji je doveo Bilija Ajdola i oko njega napravio ceo festival tokom koga mu se sjebala audio oprema, pa je Bili nastupao bez najnižeg registra zvuka. bilo je i tužno i lepo.
Joe D Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 vidim da je i inMusic uradio istu stvar sa qotsa oh well, bolje i festival nego nista
Sludge Factory Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 no, ne mora da znači ni jedno ni drugo, dešava se da poslednji hedlajner svira 2.5 sata jer je tako u mogućnosti i raspoložen je. Uzdam se u ovo, tim pre sto neka domaca brlja moze da potpomogne raspolozenju.
bad music for bad people Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 to kada je festival onda bend manje svira i manje mu se plati ? bend manje svira, ali mu se (ponekad znatno) više plati, pusti ove zamlate što dezinformišu.
Аврам Гојић Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 meni će biti četvrti put, ali prvi put vanka
Apollo Creed Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) Elem,Stonebride sinoc razvalili u Festu! Neverovatan band,mogli bi da se malo cesce dovuku iz Zg... i sve to za jebenih 300 dindzi... e da veceras su u NS-bolji provod necete naci. Edited February 21, 2014 by Apollo Creed
goofs Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 meni će biti četvrti put, ali prvi put vanka meni isto četvrti, bio sam i vanka, a mislim da mi ni posle deset ne bi dojadili
Ravanelli Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 bio neko na in-musicu? koji je najbolji način da otputujem tamo i da se smestim u zagrebu?
Apollo Creed Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Black tusk 01.07. u Festu, u avgustu verovatno i Chelsea Wolfe...Resetor :ziga:
Recommended Posts