Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
Piteri u Fabriki, sve hitovibilo veselo uz zaHRsko pivo 100 din u eminentnom klubu Društveni centar.
:)Dođite nam opet.
Posted
u jebotekurac
kobaz da istruli u fijoci, udaviše didžejisanjem do 2 skoro. jeru je kul tip skroz, mislim da je bilo potencijala da bude mnogo bolji nastup i celokupan ugođaj, ali mi se čini da su svi već bili ubiveni od hladnoće, umora. čekanja i maltretmana od strane pomenutog ćiriličara.
Posted

dobro, sad mi je malo lakse sto nisam bio. kobazz pustao, fo' reel? nisu mogli neki bolji warmup za legendu da nadju?

Posted

bio dj munja šnjim. bemliga, dal su mogli. ill g i dj rokam viđeni u publiki, zicer ako mene pitaš.

• 3 weeks later...
Posted

the pussywarmers: 7 - 15 februarbazooka: 12 - 17 martmike watt & the missingmen: 23. mart @ gun clubjohn paul keith: 8 - 13 april

Posted

Bad, pitaj ga oce li uskoro oni snimci ;)

Posted

lancia, evo kolibrija i u tvojoj državi ;) cal35_zps3061a7b5.jpg

• 2 weeks later...
Posted

koji su govnari ovi sigetovci, dovode qotsu, ali moze da se gleda samo ako kupis karte za sve dane i kamp, po pristupacnoj ceni od 179 e najjeftinije. za te pare moze u rim da se ode na koncert i jos malo jede pica i sladoled.

Posted

17.2.2014. Simeon soul charger@FestSimeon Soul Charger je američki bend iz Akrona (Ohajo) koji stvara pod uticajem progresivnog roka, bluza, psihodeličnih i stoner zvukova 70ih godina prošlog veka. Američki i evropski mediji najčešće ih porede sa Led Zeppelin-om. Bend postoji od 2008. godine, a osnovao ga je lider benda Aaron Brooks. 2009. izdaju istoimeni EP i promovišu ga širom Amerike. Ubrzo sledi drugo EP izdanje “All rather dead” nakon čega sledi dvonedeljna nemačka turneja koja bendu donosi solidnu bazu fanova u Nemačkoj. Po povratku u Ameriku bend snima LP "Meet Me in the Afterlife". Zatim sledi ugovor sa nemačkom izdavačkom kućom "Gentle Art of Music" i 2011. bend se seli u Nemačku. Nakon duže evropske turneje bend snima konceptualni album "Harmony Square". Simeon Soul Charger nastavljau sa brojim nastupima širom Evrope a u planu je i izdavanje novog albuma u 2014.http://simeonsoulchargerusa.bandcamp.com/10.4.2014. God is an astronaut@Bozidarachttp://god-is-an-astronaut.bandcamp.com/

Posted

vecerasthreesome + the schtrebers u jazz baru [knez mihailova 6]250rsd

Posted
koji su govnari ovi sigetovci, dovode qotsu, ali moze da se gleda samo ako kupis karte za sve dane i kamp, po pristupacnoj ceni od 179 e najjeftinije. za te pare moze u rim da se ode na koncert i jos malo jede pica i sladoled.
sačekaj se malo, exit možda bude imao jedan dobar bend.
Posted
sačekaj se malo, exit možda bude imao jedan dobar bend.
Sta to govoris? :o
  • 2 weeks later...
Posted

Posle skoro dve godine od fenomenalnog koncerta u KC Grad- hrvatski Stonebride i Seven that spells jopet u Bgd:Stonebride@Fest 20.2 ( sa jos par domacih bandova)Seven that spells+Jastreb+Temple of the smoke@Bozidarac 25.4