yolo Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 ne bih da naskacem na bandwagon ali sinocnji koncert ane curcin je bas bio prijatno pozitivno iznenadjenje.
Hella Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 veceras the Scietntists, originalna postava:nedelju dana ću da te mrzim u najintenzivnijoj mogućoj meri.
bad music for bad people Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 nedelju dana ću da te mrzim u najintenzivnijoj mogućoj meri.i ja, da ne kažem +1
Indy Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Kiriću, je l' dolaze Sajentisti nekad u Melburn? (Jednom sam ovde gledao Kim Salmona, ali kao solo artista).
kurdi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 gledao sam pre par nedelja grant hart-a, posle jedno 10 godina.objektvno uzasan koncert... solo sa elektrcinom gitarom, grozan zvuk, sve pesme zvuce isto... al opet uhvatis neke trenutke.
Nikola Kiric Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 meni je bilo uzasno, neusvirano, rastimovano, katastrofalan miks, bar gde sam ja stajao, a bilo je krcato...
bad music for bad people Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 meni je bilo uzasno, neusvirano, rastimovano, katastrofalan miks, bar gde sam ja stajao, a bilo je krcato...a ti si mali, pa nisi mogao da se promuvaš unaokolo i nađeš bolje mesto? šta znam, ovde i u zagrebu pre 7-8 godina bilo baš dobro, a od originalne postave bio samo šef kim.
Nikola Kiric Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 bilo je krcato, nisam hteo da gazim ljude i da zaklanjam vidik.ako se ne varam tu su svirali uglavnom durgu fazu, meni mnogo bolju.prva stvar na koncertu "Girl", druga (prilicno losa) obrada "Sympathy for the Devil"!?!?!?!?! cemu to? to se eventualno cuva za bis...
bad music for bad people Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 da, ovde su glavni hitovi bili travis, swampland, we had love...baš mi žao da je tako jadno bilo. šteta.
Nikola Kiric Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 jbg, nije bas jadno, ali nije ni blizu kako je trebalo da bude. mada, kad bolje razmislim, nije ni trebalo da bude uopste. nikad, ali nikad to ne moze da zvuci kao sto je zabelezeno na traci onomad...
smorenko Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 ne bih da naskacem na bandwagon ali sinocnji koncert ane curcin je bas bio prijatno pozitivno iznenadjenje.+1
InvisibleLight Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 the pixies na jarunu!!!!u maju :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga:
vladavsnarod Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 the pixies na jarunu!!!!u maju :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga::) Pixies: who should their next Kim be?First Kim Deal left, now Kim Shattuck finds herself an ex-Pixie. Clearly the alt-rockers are in need of a new Kim … but who?
Hella Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 the pixies na jarunu!!!!nek dođu na exit pa da ih gledam u svojoj homofobnoj zemlji.
Recommended Posts