Jump to content

koncerti

Featured Replies

tri pesme koje sam cuo od gorenavedenih su odlicne.

• Replies 9.7k
  • Views 844.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Ja htedoh da pitam da li neko prodaje za Fan Pit ili parter? :unsure:
Jutros uzeo drugar za nas dvojicu po 6500 :isuse: pa cemo pokusati da preskacemo, ako nam tribina ne bude odgovarala.

Ide li neko na Yo La Tengo u ZG?

Famtastican koncert Rogera Watersa u Areni.

+ meleonPokidali, spektakl!

ako se priznaju disonantni glasovi, totalni trash, zanr rok opera, demonstracija sile u domenu scenografije i estetskog dozivljaja na tragicno glupavoj muzici. izasao sam na pola drugog dela, ono vredja mozak.

Sad više ne moram da idem ni na jedan koncert u životu... osim ako dođe David Gilmour.

ako se priznaju disonantni glasovi, totalni trash, zanr rok opera, demonstracija sile u domenu scenografije i estetskog dozivljaja na tragicno glupavoj muzici. izasao sam na pola drugog dela, ono vredja mozak.
A na Bre92 rekli da je Zidić jedan od najboljih albuma ikada. Sve sama uvreda do uvrede.
:lolol:

U jednom trenutku mi se nesto steglo u grlu, mislio sam da cu zaplakati. Svaka cast za Watersa i ekipu, na stranu sve, ali sta sem ljubavi prema muzici drzi tog coveka (i ostale dekare) da se cimaju i sviraju i dalje, bore protiv ratova, siromastva, gladi i ostalih sranja. Spektakl za sve pare :Hail: . Zvuk perfekcija.

Sad više ne moram da idem ni na jedan koncert u životu... osim ako dođe David Gilmour.
+1
U jednom trenutku mi se nesto steglo u grlu, mislio sam da cu zaplakati. Svaka cast za Watersa i ekipu, na stranu sve, ali sta sem ljubavi prema muzici drzi tog coveka (i ostale dekare) da se cimaju i sviraju i dalje, bore protiv ratova, siromastva, gladi i ostalih sranja. Spektakl za sve pare :Hail: . Zvuk perfekcija.
+1 za bold, definitivno je prevazisao sva moja ocekivanja i prosto mi je neverovatno da ima onoliko volje, zelje i snage sa 69 godina.Ceka se Vasa da se javi posto je primecen na ulazu Zapad.

javljao sam se na vocapu, cak sam i stavio odvratan snimak iz ruke!meni bilo lepo, volim spektakle, volim Flojde.

U jednom trenutku mi se nesto steglo u grlu, mislio sam da cu zaplakati.
+1 za bold,
Omatorili ste i postali suvise emotivni :wacko:Nemojte ni da pomisljate da gledate indijske serije :P

Pink Floyd je ipak, meni, vise od benda, a samo prilika da mogu da cujem nekog od njih trojice je nestvarna. Ostali su Zeppelini u tom rangu.