Nikola Kiric Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 tri pesme koje sam cuo od gorenavedenih su odlicne.
John Coltrane Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ja htedoh da pitam da li neko prodaje za Fan Pit ili parter? Jutros uzeo drugar za nas dvojicu po 6500 pa cemo pokusati da preskacemo, ako nam tribina ne bude odgovarala.
Milosh76 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Famtastican koncert Rogera Watersa u Areni.
yolo Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ako se priznaju disonantni glasovi, totalni trash, zanr rok opera, demonstracija sile u domenu scenografije i estetskog dozivljaja na tragicno glupavoj muzici. izasao sam na pola drugog dela, ono vredja mozak.
JozoMujica Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sad više ne moram da idem ni na jedan koncert u životu... osim ako dođe David Gilmour.
wayfaring stranger Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ako se priznaju disonantni glasovi, totalni trash, zanr rok opera, demonstracija sile u domenu scenografije i estetskog dozivljaja na tragicno glupavoj muzici. izasao sam na pola drugog dela, ono vredja mozak.A na Bre92 rekli da je Zidić jedan od najboljih albuma ikada. Sve sama uvreda do uvrede.
John Coltrane Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 U jednom trenutku mi se nesto steglo u grlu, mislio sam da cu zaplakati. Svaka cast za Watersa i ekipu, na stranu sve, ali sta sem ljubavi prema muzici drzi tog coveka (i ostale dekare) da se cimaju i sviraju i dalje, bore protiv ratova, siromastva, gladi i ostalih sranja. Spektakl za sve pare . Zvuk perfekcija.
radisa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sad više ne moram da idem ni na jedan koncert u životu... osim ako dođe David Gilmour.+1
*edited by mod Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 U jednom trenutku mi se nesto steglo u grlu, mislio sam da cu zaplakati. Svaka cast za Watersa i ekipu, na stranu sve, ali sta sem ljubavi prema muzici drzi tog coveka (i ostale dekare) da se cimaju i sviraju i dalje, bore protiv ratova, siromastva, gladi i ostalih sranja. Spektakl za sve pare . Zvuk perfekcija. +1 za bold, definitivno je prevazisao sva moja ocekivanja i prosto mi je neverovatno da ima onoliko volje, zelje i snage sa 69 godina.Ceka se Vasa da se javi posto je primecen na ulazu Zapad.
Аврам Гојић Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 javljao sam se na vocapu, cak sam i stavio odvratan snimak iz ruke!meni bilo lepo, volim spektakle, volim Flojde.
wayfaring stranger Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 U jednom trenutku mi se nesto steglo u grlu, mislio sam da cu zaplakati. +1 za bold, Omatorili ste i postali suvise emotivni :wacko:Nemojte ni da pomisljate da gledate indijske serije :P
John Coltrane Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Pink Floyd je ipak, meni, vise od benda, a samo prilika da mogu da cujem nekog od njih trojice je nestvarna. Ostali su Zeppelini u tom rangu.
Recommended Posts