vladavsnarod Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ah, pitao sam koliko ce ti sekundi trebati da reagujes :) mislio sam pre svega hobocana, ovi su mnogo njanjavi za tebe.
Ravanelli Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) bade, koliko bi koštalo da dovedeš king khana? vidim da je jul-septembar u jevropi, al sve neki žešći zapad mjkmgnbjm Edited June 24, 2013 by Ravanelli
bad music for bad people Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ah, pitao sam koliko ce ti sekundi trebati da reagujes :) mislio sam pre svega hobocana, ovi su mnogo njanjavi za tebe.;)ja to u ime svih nas...nisam znao da se hobo ovim bavi.alamo je sigurno razmišljao na ovu temu, verovatno ga oladila cifra. ja sam zaskočio njegovog basistu, čak je i odgovorio na mejl pre jedno 2 godine ili tako, ali ništa. šta da ti kažem? ili niko ne želi ovde da dođe jer smo pripizdina i ne mogu da uvale merch po nekoj zapadnoevropskoj ceni, ili dolaze samo ludaci koji su:1. bili, pa im se dopalo (samo ne znam šta, možda ribe): jack oblivian, john paul keith...2. nisu bili, ali im neko rekao, a po prirodi su avanturisti: thee oh sees, guitar wolf...treća opcija bi bila da im se ponudi 40-50% veća cifra nego na zapadu, a to ne biva.
bad music for bad people Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 bade, koliko bi koštalo da dovedeš king khana? vidim da je jul-septembar u jevropi, al sve neki žešći zapad mjkmgnbjmsa shrines ili bbq-om?
vladavsnarod Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nisam znao da se hobo ovim bavi.alamo, pardoniram se...
bad music for bad people Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 sa šrajnsima je po evropiskupo je, ali radi se na tome. vidim da ima malo lufta u septembru i sada sam mu pisao. javim ako ispadne nešto, a moglo bi pošto ima interesovanja i iz zagreba, pa im je lakše da svrnu na dva nego na jedan.
Miralem Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 samo da se prijavim da sam bio na iron maidenu. da, istina je, bio i eddie. vi misevi mozete samo po nekim raspalim rupama da se motate ili gledate bendove sa isteklim rokom trajanja poput depeche modea, a ja sam bio na mejdenima. a vi niste, niti cete. takav vam je zivot.
Miralem Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 fan pit ili smrt! (kupili (rasprodate) karte od nekog svabe pred ulazom, ja sam srecan sto sam i usao)
Mil@n Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 a ja sam bio na mejdenima. a vi niste, niti cete. takav vam je zivot.Ja sam bio samo dva puta. :(
Recommended Posts