Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Pa ima to u onoj nekoj knjizi Tonija Parsonsa o Londonu krajem 70-tih. Samo sto tu lik popije otkaz ko kuca.

Posted (edited)

Da bi licno provalio o cemu se radi trebao bi da si veoma zainteresovan za koncert KoL i da citas Politiku (mislim da je u pitanju bilo izdanje u nedelju). Mali broj ljudi je to provalio, a ostatak je uglavnom saznao za to iz price. Moma je tada bio urednik Radio Politike i obzirom da covek ima staz i kilometrazu, nije dolazilo u obzir da se otvoreno proziva, vec su to bile male pecke na koje je on odgovarao sa smeskom. A i koja bi bila svrha da nesto objasnjava? Da se koncert odrzao svi bi mislili da je bio na koncertu. I ovako misle :-)A sto se tice Politike, mislim da niko zivi tamo nije znao o cemu se radi. Mozes da napises i recenziju o koncertu Townes Van Zandta u SKCu od pre dve nedelje i niko nece nista da ti kaze, tako da mislim da je Moma prosao bez ogrebotina.

Edited by wayfaring stranger
Posted
A sto se tice Politike, mislim da iko zivi tamo nije znao o cemu se radi. Mozes da napises i recenziju o koncertu Townes Van Zandta u SKCu od pre dev nedelje i niko nece nista da ti kaze tako da mislim da je Moma prosao bez ogrebotina.
to ne sumnjam :lol:
Posted
Pa ima to u onoj nekoj knjizi Tonija Parsonsa o Londonu krajem 70-tih. Samo sto tu lik popije otkaz ko kuca.
"Nase neispricane price" [ilitakonestoslicno], s tim sto je valjda u pitanju bend koji nesto ne voli pa ih je jos i napljuvao. :D
Posted

tek sad vidim da ovi thee oh sees sviraju 28. jula u bgu. bade?super. taman da nadoknadim propust što ih nisam video.

Posted
tek sad vidim da ovi thee oh sees sviraju 28. jula u bgu. bade?super. taman da nadoknadim propust što ih nisam video.
tako je :)znaću večeras-sutra gde tačno, pa javim ovde.
Posted

da li slucajno neko prodaje (poklanja?!) kartu za slayer?

Posted

Jel ide neko na Bajagu?Send from WC solja by BVK

Posted
jel bio ko na kurt vileu?
gde?
Posted

Jel bio neko na bajagi?Send from WC solja by BVK

Posted

Moja žena, njena sestrabi naša cerka. Super su se provele. Između dva pljuska policajci pustili ćerku u policijska kola da se sakrije od kiše...Послато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4 Бета

Posted

steta sto promoteri u srbiji propustaju takve zicere

Posted
steta sto promoteri u srbiji propustaju takve zicere
budi ti promoter, pa zaradi na ovakvim "zicerima" :)