June 17, 201311 yr Pa ima to u onoj nekoj knjizi Tonija Parsonsa o Londonu krajem 70-tih. Samo sto tu lik popije otkaz ko kuca.
June 17, 201311 yr Da bi licno provalio o cemu se radi trebao bi da si veoma zainteresovan za koncert KoL i da citas Politiku (mislim da je u pitanju bilo izdanje u nedelju). Mali broj ljudi je to provalio, a ostatak je uglavnom saznao za to iz price. Moma je tada bio urednik Radio Politike i obzirom da covek ima staz i kilometrazu, nije dolazilo u obzir da se otvoreno proziva, vec su to bile male pecke na koje je on odgovarao sa smeskom. A i koja bi bila svrha da nesto objasnjava? Da se koncert odrzao svi bi mislili da je bio na koncertu. I ovako misle :-)A sto se tice Politike, mislim da niko zivi tamo nije znao o cemu se radi. Mozes da napises i recenziju o koncertu Townes Van Zandta u SKCu od pre dve nedelje i niko nece nista da ti kaze, tako da mislim da je Moma prosao bez ogrebotina. Edited June 17, 201311 yr by wayfaring stranger
June 17, 201311 yr A sto se tice Politike, mislim da iko zivi tamo nije znao o cemu se radi. Mozes da napises i recenziju o koncertu Townes Van Zandta u SKCu od pre dev nedelje i niko nece nista da ti kaze tako da mislim da je Moma prosao bez ogrebotina.to ne sumnjam
June 17, 201311 yr Pa ima to u onoj nekoj knjizi Tonija Parsonsa o Londonu krajem 70-tih. Samo sto tu lik popije otkaz ko kuca. "Nase neispricane price" [ilitakonestoslicno], s tim sto je valjda u pitanju bend koji nesto ne voli pa ih je jos i napljuvao. :D
June 19, 201311 yr tek sad vidim da ovi thee oh sees sviraju 28. jula u bgu. bade?super. taman da nadoknadim propust što ih nisam video.
June 19, 201311 yr tek sad vidim da ovi thee oh sees sviraju 28. jula u bgu. bade?super. taman da nadoknadim propust što ih nisam video.tako je :)znaću večeras-sutra gde tačno, pa javim ovde.
June 23, 201311 yr Moja žena, njena sestrabi naša cerka. Super su se provele. Između dva pljuska policajci pustili ćerku u policijska kola da se sakrije od kiše...Послато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4 Бета
June 24, 201311 yr steta sto promoteri u srbiji propustaju takve zicerebudi ti promoter, pa zaradi na ovakvim "zicerima" :)