Jump to content

koncerti

Featured Replies

a place to bury strangers 13.oktobra u beogradu.
ja ne smem da se pojavim na tom koncertu :P
  • Replies 9.7k
  • Views 844.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

odgovorio na jedno pitanje ...

Lajkó Félix 9. juna, na BELEF-u.

Edited by notenoughreasonsforclaire

a place to bury strangers 13.oktobra u beogradu.
opa
+1

Bio u sredu na Kings of Leon, majko mila sto su dobri uzivo, jos uvek sam pod utiskom. Kako im zvuce te gitare (cini mi se jace nego na albumima), kako je masivan zvuk, razbili su potpuno. Uglavnom u svirali zesce stvari jer su one realno zanimljivije za live nastup, nesto manje pijano-emotivnih pesama (to moze i kod kuce da se slusa uz neko pice :) )

kad se setim kako smo im se radovali na exitu pre jedno 10 godina...

bezveznjakovići.bajdvej, dark atraktor me nagovorio da odem na traktorski dark iz ruskog sela. došlo je 15 osoba od kojih su potpisnik i još dvoje skapirali bitnost Hepeninga, a ostali su posle desetak minuta seli za šank da piju jeftinog piva. prijatelj je bio rezigniran što lokalni umetnici, pisci, glumci, slikari, muzičari i ostale erudite alkoholičari nisu došli da se siti naužiju i napoje milozvučja, dočim ja tvrdim da vrlo dobro znaju svoje prioritete koji se svode na sisanje plastične krmače u parku i majmunske fazone.

pa jbg Hella, vama da dodje reformisani sonic youth opet bi bio isti suicide club vajb. a u zavisnosti koja etnicka grupa organizuje - ona druga bi ostala blissfully neobavestana.nego tokom leta drugar ce da organizuje nastup nabitnije HU alternativne persone danas (pored Dolly Rambo), pa kako ste na pola puta izmedju Pecuja i BG-a, postoji realna mogucnost da ce svirati i kod vas. eto prilike za podizanje nivoa medjuetnicke alternativne saradnje.http://www.youtube.com/watch?v=fv6oY2oZsxo

Amanda Palmer je na turneji. Ima koncert u Becu 5.jula [iste veceri nastupaju i Calexico].

kad se setim kako smo im se radovali na exitu pre jedno 10 godina...
Momu Rajina jos uvek zavitlavaju za onu recenziju koncerta na tvrdjavi....
Momu Rajina jos uvek zavitlavaju za onu recenziju koncerta na tvrdjavi....
šta je napisao unapred?

napisao da je koncert odrzan

Pa kad je napisao recenziju celog kocenrta, doduse malo uopsteno, prikladno za bilo koji koncert, samo se na linije upise Kings of Leon. Bilo je super simpaticno. Tada mi je bio urednik. Zanimiljivo je kako se nosio sa tim. Stara garda, veliko iskustvo :-)

Aj ispricaj malo kako se nosio sa time....ja sam jednom imao slicnu situaciju za koncert (valjda; zaboravih vec) Judas Priest, otkazan u poslednjem trenutku....napisao sam unapred prikaz, sto se kaze kostur teksta, kako bih ga posle modifikovao, i neka budala je to iskopala sa servera i postavila na online izdanje :isuse:od tada pricam klincima da kosture tekstova kriju kao zmija noge i da ih nikako ne ostavljaju tako gde mogu da ih pronadju slaboumni nocni urednici i slicne osobe.