Ravanelli Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 da jbtinače, godfathersi u ns 19. majahttps://www.facebook.com/events/124863737710158/?ref=3
wayfaring stranger Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Voleo bih da vidim Kevlar Bikini. Ako budes isla javni utiske...
Ravanelli Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ima li neko da mu treba karta za dipeš mod? ja nijesam tu, pa bih prodao svoju. parter, 3.000 rsd
bad music for bad people Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Voleo bih da vidim Kevlar Bikini. Ako budes isla javni utiske...možeš da ih vidiš i ovde bez da se cimaš do novog sada.
Hella Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) divota & krasota. odo na pijac da tražim bele farmerke. Edited May 10, 2013 by Hella
wayfaring stranger Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 možeš da ih vidiš i ovde bez da se cimaš do novog sada.Na linku koji si prosledio nigde se ne spominje Kevlar Bikini... ili samo citam podvuceno pa ne vidim izmedju redova....
bad music for bad people Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Na linku koji si prosledio nigde se ne spominje Kevlar Bikini... ili samo citam podvuceno pa ne vidim izmedju redova....pa jeste. sigurno će oni da mi prodaju neku kartu, a ne ovaj pičić ko kolačić ;)
batticuore Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Voleo bih da vidim Kevlar Bikini. Ako budes isla javni utiske...Znas da nisam bas neki komentator svirki, al mogu javiti sa - bilo mi dobro/lose...Planiram da idem na oba dana, pa ako se ne umorim previse, slusacu i njih (ne znam raspored bendova..)Ako neko od forumske hc/punk populacije bude dolazio, nek se javi da popijemo pivo zajedno. :)
henrik larsson Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Gledao ja Kevlar Bikini u bigzu pre jedno godinu dana. Imaju taj neki 1 emtivi pank potencijal.
wayfaring stranger Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Gledao ja Kevlar Bikini u bigzu pre jedno godinu dana. Imaju taj neki 1 emtivi pank potencijal.Realno, to je po meni i mogao da bude najveci problem, a eto ispostavi se da je tako. Nadao sam se da im je produkcija malo upeglana, a da su uzivo siroviji i mnogo zanimljiviji, no pusta nadanja. U svakom slucaju iluzija je razbijena. MTV is not dead.
henrik larsson Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Uživo jesu siroviji i manje upeglani od one odvratne mainstream produkcije na albumu, ali to je valjda i normalno. Zanimljiviji su u smislu da dosta pažnje obraćaju na oblačenje i taj neki 1 emtivi pank nastup, što deluje malo mnogo preforsirano.
batticuore Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Poslusala malo Kevlar Bikini i njima se ne radujem bas nesto, jedino ako stvarno uzivo zvuce manje ispeglano posto mi je njesra ta mtv ispeglana produkcija. Ja cekam Snuff, Argy Bargy i Barb wire dolls, a za prvo vece, kolko sam stigla da overim, Night fever opasno zakivaju. na primer ova me dojmila na prvo slusanje
Aleksija Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 nikad nisam dobrovoljno ukljucila da slusam kod kuce bilo sta od velikog prezira, ali su me sinoc na koncertu oduvali. pred shacicom ljudi u pocetku, svirka bez ikakvog kalkulisanja, ono sto bi kod kuce zvucalo monotono, ovde je bilo divno i preplavljujuce. svirali 3-4 bisa za malobrojnu publiku, na kraju nikom nije bilo zao, ispalo dosta intimno i posebno.
Recommended Posts