Milogled Bluff Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Odvalise i Miki Pirs i Saht, realno.
ordi Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ja nemam s kime :cry:i nisam jos ni tiket kupila
eye of the beholder Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Idem ja.Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
Mil@n Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ja nemam s kime :cry:i nisam jos ni tiket kupilaJa ću idem 100%, a tiket ću poručim možda još i danas. Ne znam samo koju bih... Vidim nešto PL2 sedenje, PL3 sedenje, parter, ne znam da li uopšte ima stajanje, kontam da da, da li je to rasprodato, šta li... http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/the-cranberries-koncert-beograd-kombank-arena-416094/performance.html
hoffnung Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ^ja ne znam kako sada zvuce the cranberries. video sam sada da imaju i novi album iz ove godine. iskreno, mislio sam da taj bend vise ne postoji. inace, kada su se pojavili, bas sam ih slusao.lepo se provedi-te :)
ordi Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja ću idem 100%, a tiket ću poručim možda još i danas. Ne znam samo koju bih... Vidim nešto PL2 sedenje, PL3 sedenje, parter, ne znam da li uopšte ima stajanje, kontam da da, da li je to rasprodato, šta li...http://www.eventim.r...erformance.html valjda je onaj pl1 najjeftiniji stojeci, a?meni nekako bezvezno da sedim po koncertima.
Lancia Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 meni nekako bezvezno da sedim po koncertima.na cranberries nije bzvz ni da se prilegne.
Mil@n Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ^ja ne znam kako sada zvuce the cranberries. video sam sada da imaju i novi album iz ove godine. iskreno, mislio sam da taj bend vise ne postoji. inace, kada su se pojavili, bas sam ih slusao.lepo se provedi-te :)Ja sam se sekao kao adolescent pa i kasnije... Poslednji album je stvarno previše njanjav, nadam se da će dominirati prva tri albuma, eventualno 4. Prva tri su mi stvarno remek dela, svaki na svoj način. Ni burry the hatchet nije loš, naprotiv, ali eto, njega vezujem za neki period života koji mi baš nije po volji, pa mi nekako manje znači, ali ima odličnih stvari.valjda je onaj pl1 najjeftiniji stojeci, a?meni nekako bezvezno da sedim po koncertima.Meni iskreno nije, više mi je to nekako muzika za dušu, pa kontam i da neću imati problem da presedim i uživam na miru. Možda ću čak na to i da pucam. Od pesama koje bih voleo da čujem, pre svega jedna mi od omiljenih pesama ikada, kada je muzika u pitanju uopšte - Empty. Onda dreams, Joe, Free To Decide, Ridicilouos Thoughts, Promisses i sl...
ordi Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Od pesama koje bih voleo da čujem, pre svega jedna mi od omiljenih pesama ikada, kada je muzika u pitanju uopšte - Empty. Onda dreams, Joe, Free To Decide, Ridicilouos Thoughts, Promisses i sl...e, znas da je jedan od razloga sto me je jedan bivsi momak sutnuo taj sto sam vecito pevusila '21', narocito ga je izbezumljivao onaj deo 'toda-a-a-a-a-ay, toda-a-a-a-a-ay'
Mil@n Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 e, znas da je jedan od razloga sto me je jedan bivsi momak sutnuo taj sto sam vecito pevusila '21', narocito ga je izbezumljivao onaj deo 'toda-a-a-a-a-ay, toda-a-a-a-a-ay' Ne znam, ali verujem da ti je on rekao da je to razlog. :D
Lancia Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ne znam, ali verujem da ti je on rekao da je to razlog. :Dekekeke
Recommended Posts