Jump to content

koncerti

Featured Replies

znaci, vredelo bi dodem u decembru, cenis?ja se sve nesto premisljam, te nacula kako su krs uzivo, te cura koja se na njih sekla bukvalno odlucila da nece ici, nema se ne moze se, mislim da je odvedem pa da joj to bude poklon za naredna 2 rodjendana recimo he hea volela bih da se najezim opet ko onomad devedeset i neke, uh. steta za animal instinct, ta mi je jedna od najboljih.
Cenim. Sjajni su uzivo, nemo se brines, imas uostalom YT da proveris.
  • Replies 9.7k
  • Views 844.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Sinoć u Ilegali trebalo je da nastupe Majke unplugged. Koncert je otkazan a kako reče luče iz benda Hype (Zrenjanin), Majke će svirati 14. decembra u DOB-u.

Oce neko na Oi Polloi u NS 10. novembra? Subota, kako bog zapoveda. Jedino je sranje sto je u skrnavoj™ Fabrici.
+1

tuxedomoon sinoć - standardno religijsko iskustvo.razmišljam se da pokrenem topik na muzici o njima. obzirom na broj i lojalnost fanova, smatram to opravdanim.

tuxedomoon sinoć - standardno religijsko iskustvo.razmišljam se da pokrenem topik na muzici o njima. obzirom na broj i lojalnost fanova, smatram to opravdanim.
jebiga uzasno mi krivo sto nisam mogo da odem. a podrzavam ideju o topicu. eventualno mogu tu da upadnu i zorn i slicni ludaci
+1
Sad vise nijesam siguran da cu otic. U petak su Miki Pirs (i Saht) u Ganu, a ne znam imam li snage za dve noci zaredom. Jos u subotu preko dana slavim rodjendan dijetetu.

Edited by Milogled Bluff

Lasno ti je kurciti se kad nema Empejca.
+1

Roger Waters 1.spetembra na Ušću, The Wall koncert, karte 4500, fan pit 5500

Roger Waters 1.spetembra na Ušću, The Wall koncert, karte 4500, fan pit 5500
A?

2013.

Ja sam mislio da je on zavrsio sa turnejama, ako ne za sva vremena, ono makar za neko vreme, u Evropi svakako. Jbg, Watersovi koncerti su uvek bili skupi, mada je The Wall spektakl, ima dosta ljudi u produkciji, dosta tehnike.Jebemu, sad moram i to da planiram <_< :P

Edited by Sludge Factory

i ja isto, taman izvedem ženu za godišnjicu braka :)

http://www.youtube.com/watch?v=EIRlruIg8NY17. Novembra tj. sledeće subote u festu...PETER PAN SPEEDROCK Plan i program dešavanja je sledeći: 19h otvaranje ulaza 19:00-19:30h DJ Crash Test Dollie 19:30-20:00h R.O.T.S.(Nl/Srb/USA) 20:15-20:45h S.U.S. 21:00-22:00(max 22:30) PETER PAN SPEEDROCK(Nl)cena karte će od početka prvog benda biti 600 rsd a ima ih i u pretprodaji u pinball wizardu, felixu i festu.Go Satan Go!!!!!!http://www.facebook....06834036099177/

Sad vise nijesam siguran da cu otic. U petak su Miki Pirs (i Saht) u Ganu, a ne znam imam li snage za dve noci zaredom. Jos u subotu preko dana slavim rodjendan dijetetu.
cekaj, neces otici na Oi Polloi da bi gledao Miki Pirs i Saht? :twak::wacko::huh::blink::isuse:

Jebiga, Miki Pirs i Saht su mi pod nosom, a Oi Polloi u onom dalekom selu